Український Монреаль
-
А зараз поступово повертаються із Італій.
-
Я просто із мажортауну в Києві. Там більшість до початку війни знала коли вона почнеться, і для них 24 лютого не було шоком. Більшість ввечері посідали в автівки та поїхали у свої заміські будинки перечекати першу хвилю у підвалах із генераторами та охороною.
-
я Україну дуже люблю і мені болить від того що там сталося, але жити у Києві це брррр а от якщо ти холостяк, і тусити там - то це миле діло. Але не з дітьми, ніхт!
-
Повірте, стояти в пробці у дорогому авто так само неприємно і шкода часу останні кілька років там взагалі не можна нормально машиною пересуватися було
-
Можна жити у своїй бульбашці Ле Сільпо та Медікому.
-
Я тому й сказала що там краще жити якщо є гроші.
-
ідіть обіймемось))
-
що не заважатиме вам вступити у собаче гівно на стадіоні а також не гарантирує того що вашу дитину зіб’є на перехресті депутатська дитинка а ще не дасть вам нормальної транспортної інфраструктури
-
Ні, це загальновідома інформація, про яку всі говорять, що орендуючи ви просто виплачуєте чиюсь іпотеку. Як вже казав, згадайте за інфляцію, возьміть статистику вартості житла 10, 20, 30 років тому і порахуйте, скільки би ви витратили на іпотеку виплативши зараз житло і скільки воно зараз коштує. housesigma.com/app/en
-
А я розумію що навіть вирощування рослин за останні 10 років стало простіше, змінилась hardiness zone району.
-
Ні, я про те, що імміграція сюди тільки прискориться. Для більшості зараз і Монреаль занадто холодний.
-
я от з вами поспорила якби мала більше часу ми поїхали задовго до війни саме через те що в Києві неможливо нормально жити з дітьми, принаймні мені взагалі не подобалось Тут набагато краще
-
Теж саме і тут. Обговорювали що Канада має брак мед персоналу, а отже і сама сфера не дуже розвинена. Криміналістична ситуація теж так собі. Ви може просто в цю тему не поглиблювались. Освіта є, і на порядок краща за багато країн. Економіка в Києві на рівні. Треба просто не на "5 тис грн робити і жити все життя".