Український Монреаль
-
Я тому й сказала що там краще жити якщо є гроші.
-
ідіть обіймемось))
-
що не заважатиме вам вступити у собаче гівно на стадіоні а також не гарантирує того що вашу дитину зіб’є на перехресті депутатська дитинка а ще не дасть вам нормальної транспортної інфраструктури
-
Ви не рузумієте, якщо у Київі упоротий мажор зіб'е когось із родичей на "зібрі", можна зробити похорон на всі гроші. (Це був сарказм)
-
Ні, це загальновідома інформація, про яку всі говорять, що орендуючи ви просто виплачуєте чиюсь іпотеку. Як вже казав, згадайте за інфляцію, возьміть статистику вартості житла 10, 20, 30 років тому і порахуйте, скільки би ви витратили на іпотеку виплативши зараз житло і скільки воно зараз коштує. housesigma.com/app/en
-
Гроші є, то як? Заробляєте чи Вам хтось їх дає за карі очі? Заробляти в Києві 10 тис дол і в Канаді то однакова сума. Але рівень життя у вас буде вищий при цьому в Києві. 👌
-
А я розумію що навіть вирощування рослин за останні 10 років стало простіше, змінилась hardiness zone району.
-
Ні, я про те, що імміграція сюди тільки прискориться. Для більшості зараз і Монреаль занадто холодний.
-
я от з вами поспорила якби мала більше часу ми поїхали задовго до війни саме через те що в Києві неможливо нормально жити з дітьми, принаймні мені взагалі не подобалось Тут набагато краще
-
Збираєтесь на північ Канади?
-
Теж саме і тут. Обговорювали що Канада має брак мед персоналу, а отже і сама сфера не дуже розвинена. Криміналістична ситуація теж так собі. Ви може просто в цю тему не поглиблювались. Освіта є, і на порядок краща за багато країн. Економіка в Києві на рівні. Треба просто не на "5 тис грн робити і жити все життя".
-
Ви забули про інфляцію. Вон тут наприклад можете глянути наскільки сильно росла ціна на житло. housesigma.com/app/en
-
Не розумію навіщо жити зараз у Київі, якщо є гроші
-
А ви зараз де?
-
Інакше там не було б стільки іномарок.
-
В Києві дуже комфортно жити якщо є гроші :)
-
Для Канади ви будете temporary resident, наскільки мені пояснювали
-
$500k? И навіщо воно? Тільки зафіксувати вкрадені коррупційні мільони. Добре, вкрали, накупували. И що зараз. У Київі жити можно, але навіщо? Медицини нема, освіти нема, економики нема, кріминалу та зброї до чорта.
-
Але житло тут дешевшати не буде.
-
Нерухомість ніколи не була тією інвестицією яка починає працювати на дохід через пару років. В будь-якій країні 🤷♀
29 Jan 2023, 07:13
54795/239068
6 minutes ago