Український Монреаль
-
Доброго дня)🙃 Шукаю квартиру в Монреалі для себе. Або можливо хтось вже знімає квартиру і шукає людину для підселення, або ж хтось знає людей, які здають квартиру. Буду вдячна за допомогу. Мене звати Валерія, мені 20 років я навчаюсь на francisation і працюю. Буду вдячна за допомогу, дякую)
-
Дякую
-
Ви маєте задекларувати свої доходи до 30 квітня. Гроші, як правило, повертають, через кілька тижнів після того, як ви все відправили.
-
Чи є якийсь сайт же можна порахувати яку кількість податків поверне держава у кінці фін року? Та коли це буде - у лютому чи у березеі?
-
Дякую :)
-
Проте з лютого з'являється вже набагато більше сонця, і чекати весна стає легше))
-
Та ні, рідко буває, що в квітні дуже холодно. Сніг лежати може, якщо багато випало і були морози. Він танути ще кілька тижнів може, але в квітні, як правило вже тепло, і нижче нуля може падати хіба що вночі і ненадовго.
-
Кожна зима різна. В принципі, цього року обіцяли теплу зиму. В минулому році в цей час і справді було-30, і така температура трималася майже місяць. Цього року нам щастить з такою приємною зимою.
-
Це один із тисячі випадків, про які я розказую тим, хто каже, що тут погана медицина. Так, є недоліки, але треба просто зрозуміти, як вона працює, бо ця "машина" системи здоров'я зовсім інша, ніж в Україні чи Європі. Вона тут пріоритетна. І якщо ти в списку перших 2 пріоритетів, де є пряма загроза життю, то все діє дуже швидко і злагоджено. Перевірено неодноразово. Бажаю вам швидкого одужання! Бережіть себе!
-
Для дорослих.
-
Підскажіть ця здибанка тільки для дорослих? Чи можливо прийти з дітками?
-
⁉️Отримати work permit і стати приватним підприємцем 🔷Дозвіл на роботу, що видається за програмою #CUAET, є т.зв. "відкритим", тобто дає право працювати на будь-якого роботодавця з деякими обмеженнями, надрукованими внизу документа. Серед цих обмежень немає заборони на самостійну зайнятість. Вам ніщо не заважає працювати як індивідуальному підприємцю (sole proprietor). ❓Як зареєструватися як підприємець? 🔷Найцікавіше, що ніяк! У Канаді просто немає такого процесу. Кожен, хто має право працювати в Канаді - сам по собі готовий підприємець, окремий папірець не потрібен. 🔷Як приватний підприємець ви просто надаєте послугу або продаєте товар, отримуєте певний дохід і платите прибутковий податок. Доти, доки ваш оборот не досягне $30,000 CAD на рік, не потрібно навіть стягувати і платити в казну GST/HST. 🔷Можна зареєструвати назву для свого бізнесу, але й це не обов'язково - ніщо не забороняє виставляти рахунки клієнтам від свого імені. 👉Потрібно більше інформації? Почніть зі сторінки на офіційному сайті. 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
-
Добрий день. Чи хтось цікавився умовами відкриття власного ФОП у Монреалі? Можете поділитися або дати посилання, де почитати. Заздалегідь дякую 🙏
-
Доброго ранку. Можливо, хтось шукає житло на кінець лютого-березень. Ми виїзджаємо з нашої квартири приблизно 20.02. Контракт до серпня з можливістю продовження. Квартира знаходиться у 3-5 хвилинах від метро Snowdon (помаранчева+синя гілка). Біля станції метро є аптека, JeanCoutu, супермаркет Metro (SAQ та SQDC та магазин вейпів для поціновувачів😀). Квартира знаходиться у дюплексі, це бейсмонд, але достатньо світла, не сира, в кожній кімнаті регулятор температури. Ремонт свіжий, це буде друга здача після нас. Кухня поєднана з вітальнею, спальня окремо, є дві гардеробні. Всі меблі та техніка надаються, пральна та сушильна машина, комунальні входять у вартість, самостійно сплачуєте лише інтернет. Ціна 1440 cad, лендлорд вимагає лише роботу фул-тайм. Як бонус, до кінця лютого буде безкоштовне проживання. За запитом можу зкинути відео-огляд.