Український Монреаль
-
У тік тоці тіки….ну і загалом бачила хахаха такий смішний випуск у новинах, де показували, як мама вчить дитину розмовляти виключно білоруською з самого дитинства і з цього зробили цілий випуск, типу вау, білоруска виховує свою дитину без маловартісності😱😱😱
-
усі зросійщенні
-
я навіть білорусів яку свою мову знають не зустрічав
-
ніа
-
хоча б чогось
-
хтось взагалi зустрiчався з бiлоруською локалiзацiею?
-
я вже зустрiчаю багатенько бiлорусiв якi не знають свою мову, зокрема молодих. На любий пiратьский сайт з фiльмами заходиш - украiнську озвучку пропонують + росiйську (бiларуськоi нема).
-
Доброго дня усім, хтось знає куди вигідніше всього брати квитки щоб попасти в Одесу? З варіантів Стамбул, Кишинев та Бухарест, може хтось ще якісь знає?..
-
💀ок
-
Скажу так, якщо б далі так було як в Білорусі, то в Україні теж б переважала російська. Білоруська влада в певний час прогнулася під окупантів, народ не повстав як в УА, тому у них тепер мовна біда.
-
це не зовсiм так
-
Точно як українська, крім України - ніде. Чи як польська , крім Польщі - ніде. І так по багатьом країнам. Не будьте такими ж шовіністами як москалі. Що нічого не поважають
-
питання
-
а де вона потрiбна
-
Та то просто сервіс той не має її. Бо там вона не потрібна
-
Може ви просто у дінкед іні порозсилаєте резюме? Думаю з вашими вхідними данними проблем не буде
-
короче я десь рееструвався i воно мене спитало скiльки мов я розумiю та скiлькома розмовляю. Ну я знаю що бiлоруську розумiю - намагаюсь вибрати у дiалоговому вiкнi - а її просто нема
-
Дякую
-
Чи так само не вважається як мова , як рускіє не вважають українську як мову?
-
А як?
29 Jan 2023, 07:13
55397/237062
about 5 hours ago