Український Монреаль
-
Познайомлюсь, для створення традиційної сім'ї весілля, шлюб, народження дітей. Самотній комінікабельний чоловік 34 роки корінний львів'янин охайнний, чистоплотний акуратний, релігійний, розумний, симпатичний фізично розвинутий спортсмен стабільно працюю юристом колишній правоохоронець капінан маю власний бізнес юридичні послуги зареєстрована фірма у місті Ванкувера Канада є польські і німецькі коріння карта поляка люблю подорожувати багато країн відвідав світу. Шукаю дівчину виключно холостячку вік 23 - 32 роки котра готова вийти заміж в майбутньому.
-
Дякую 😍
-
Курси є і фул, і парт, але записатися важкувато
-
Привіт, я Люба і в даний момент знаходжусь в Альберті (знайшла роботу на парт тайм продавцем). Маю можливість переїхати до Монреалю (обіцяють роботу в констракшині, що близько моєї спеціальності) - але маю сумніви щодо шансів "вижити" без французької. Чи англійську там розуміють? Як з курсами французькоі - вони є/немає; Фул/парт тайм. Буду вдячна за відповіді і якісь рекомендації чи варто
-
Дякую) Шкода що гарних немає, хочется чогось такого вау😄
-
Друзі, може хто знає чи бачив у місцевих магазинах розпис по номерах. Все що бачила тільки щось дитяче, просте.
-
Для килимів дуже малу кількість засобу для прання та воду
-
Eezy-off
-
♈️ Овен 10 січня. 🎄 Ти не нічого не робиш, ти набираєшся сил. ♉️ Телець 10 січня. 🎄 У пеклі цінують таких, як ти. ♊️ Близнюки 10 січня. 🎄 Намічається крута глава в твоєму житті. ♋️ Рак 10 січня. 🎄 Ти сьогодні вкрай дратівливий. ♌️ Лев 10 січня. 🎄 Твої справи починають йти в гору. ♍️ Діва 10 січня. 🎄 НІЧОГО СЬОГОДНІ НЕ ЧІПАЙ. ХОЧА Б ДЕНЬ. ♎️ Терези 10 січня. 🎄 Хай буде з тобою сила зірок! ♏️ Скорпіон 10 січня. 🎄 ТИ МАГНІТ МУДАКІВ. ♐️ Стрілець 10 січня. 🎄 Ти на словах такий генста, а на ділі.. ♑️ Козеріг 10 січня. 🎄 Начебто мізки раніше були, але де вони зараз? ♒️ Водолій 10 січня. 🎄 Твої страхи тебе зжеруть. ♓️ Риби 10 січня. 🎄 ТЕРПИ-ТЕРПИ. ВСЕ ВИЙДЕ ІДЕАЛЬНО. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦