Український Монреаль
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, може зтось уже це проходив … коли хочу податися на грошову допомогу для дитини, видає помилку, що її запис на знайден у системі,консультанти говорять, що треба робити їй «visitor visa”, це правда ?бо онлайн це дуже важко , вони хочуть моі документи, яких в мене нема через те що в мене віза CUAET. Якщо хтось з цим зіштовхувався , підкажіть будь ласка 🙏🏻
-
Беріть! В школі дитині серед франкофонів може бути важкувато. Не написав би якщо дитині до 10 років, а у вас підліток вже, то відносини з місцевими можуть бути різними.
-
Indeed це типу як work.ua в Канаді.
-
ca.indeed.com/career-advice/%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D1%96-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%83%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%B7-%D0%BF%D0%BE%D1%88%D1%83%D0%BA%D1%83-%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8 До речі, не пам'ятаю чи тут було.
-
А що вам пропонують та із якою зарплатнею, якщо не секрет?
-
І, якщо чесно, я не вірю що в селах краще із роботою ніж у Монреалі, вони просто намагаються перехоплювати іммігрантів, і переконувати їх що там офігенно, классно і всі раді вас бачити. Але мені щось підказує що якщо в Монреалі населення більш ніж в тисячу разів більше ніж в Лабеллі, то і із роботою тут краще.
-
Якщо вам подобаються зимні види спорту, звісно там дуже прикольно.
-
Ну Косів то ще ок, в нього є відчуття містечка. Місцеві забудови це дуже часто будуть будинки відносно далеко один від одного, і між ними тільки траси.
-
Чисто по приколу - найближча (та єдина англомовна) школа в регіоні за 57 км.
-
Побачив ваше повідомлення, подивився де Labelle знаходиться і не знайшовся що вам відповісти. Ви можете уявити своє життя взимку десь у Косові на Франківщині? І без машини. І ще коли снігу метр на вулиці і нема тротуарів. Ну от Косів в три рази більший ніж Лабель. imho, Монреаль дає більше можливостей, але я не хочу відповідати за ваші рішення, тому що бачу як важко саме жінкам з дітьми, що приїхали по CUAET, в Монреалі. За канадським уявленням про "норму", на житло повинно вистачати 30% від доходу, а у людей виходить і 60%, і навіть 65%. Важко вам щось порадити.
-
В мене поряд живуть знайомі в Сан-Агаті, але я б не рекомендувала той регіон для переїзду, якщо чесно. Без авто там ніяк, багато місцевих це retirees (пенсіонери), і вони всі все одно по культурне життя чи події їздять до Монреалю.
-
Ось вам
-
Навіть якщо просто відкрити мовну статистику, там французька перша мова для 95% населення, в Монреалі для 50%.