Український Монреаль
-
Merci boucoup
-
Але приймають іноземні якщо вони є.
-
Тут її не роблять тому що ТБ майже в 20 разів рідший ніж офіційна статистика в Україні, то вважається що Канада безпечна.
-
Бо майже 90% випадків ТБ це іноземці-імігранти.
-
Щодо БЦЖ у іноземця питань точно не виникне.
-
Сергію і інші, хто зацікавлені щодо роботи тракером/далекобійником, додавайтесь до чату тракерів де знайдете досить багато цікавого для себе. t.me/truckingeu
-
Українські.
-
Тобто я без проблем перенесла сюди свої вакцинації.
-
Наскільки я знаю, це не заохочується, але визнається якщо вакцина визнається Канадою.
-
Базові тут вважаються 2 місяці, 4 місяці, 12 місяців, 18, і потім вже кілька штук із 4 до 12 років.
-
І ще запитання, чи практикується, наприклад, вакцинація за кордоном. Тобто поїхати до США (чи ще куди) та зробити вакцинацію там?
-
Ні, можна самостійно реєструватись на тому ж сервісі, де вакцинація від ковіду.
-
якщо ви так добре знаєтесь на цій темі,то запитаю і я) вакцини призначає і слідкує родинний лікар?
-
🤜🤛
-
Йо! Привіт! Тракер? 🚛
-
Замість цього тут є таргетовані програми скрінінгу для малюків із спільнот із підвищенними ризиками, і про це можна попитати у шпиталі чи у вашого лікаря.
-
На жаль, я не знайшла БЦЖ в Канаді, до неї можна отримати доступ корінному населенню, яке живе на резервації, для всіх інших вакцина не рекомендується і подорожі не є підставою для її проведення.
-
Можна
-
Ато за кермом трака,не айс якось особо ..
-
12 днів