Український Монреаль
-
12 днів
-
А можна голосовими тут спілкуватись?
-
Велком
-
Взагалі, тут її не рекомендують і не схвалюють, і замість цього роблять скрінінги. Скільки дитині?
-
Всіх з Святом!
-
О!Супер.
-
Додала переклади українською, якщо комусь треба :)
-
Так, в календарі вакцинацій він не вказаний. Але можливе є приватні/ для подорожей клініки чи можна Замовити …
-
The vaccines currently offered in the Québec Immunization Program protect against the following illnesses: Diphtheria (дифтерія) Flu (influenza) (грип) Hepatitis A and hepatitis B (гепатити) Human papillomavirus (HPV) infections (вірус папіломи) Measles (кір) Meningococcal infections (менінгокок) Mumps (свинка) Pneumococcal infections (пневмокок) Poliomyelitis (поліомієліт) Rotavirus gastroenteritis (ротавірусний гастроентерит) Rubella (краснуха) Serious Haemophilus influenzae type b (Hib) infections Tetanus (правець) Varicella (Chickenpox) (вітряна віспа) Whooping cough (коклюш)
-
В Канаді менше рівень туберкульозу.
-
Мені здається що тут немає БЦЖ.
-
Доброго дня, можливо хтось знає та підкаже, де можна знайти в Монреалі вакцину BCG для новонародженого.
-
Тіки військове))
-
Привіт, є хтось, хто займається імпортом непродовольчих товарів до Канади? Є кілька запитань. Напишіть будь ласка в особисті
-
У кого скільки виходить? Бо в мене у чоловіка на роботі був план гірший за мій, і виходило ледь не по 150 із пейчеку, а в мене 35 (обидві цифри за двох, із стоматологом).
-
В мене дуже дешева страховка, до речі.
-
Якщо у вас на роботі є приватна медична страховка, то, з великою вірогідністю, ви вже будете мати ці витрати на тому рівні, де починається повернення.
-
Знайшла чітку цифру.
-
You can claim a non-refundable tax credit if you paid medical expenses exceeding 3% of your net income
-
Від кількох тисяч.