Український Монреаль
-
Одна кімната від 800 $ до 1200 $ (це дуже круто за 1200 $). Дві спальні 1000 $ до 1400 $. Я там висували приклади за 1300-1600 $. Це є у Griffintown, дуже дорогий район у центрі. Якщо у вас багато грошей і вам нікуди їх подіти можна там.
-
www.centris.ca/en/condos-apartments~for-rent~montreal-le-sud-ouest/26127650?view=Summary&uc=7 На двох людей це просто пісня, гарна будівля, центр, дві окремі повноцінні ванні кожному, спортзал в будинку та інше.
-
Гарні 2-bedroom можна знайти за 1500-2000 і простору набагато більше.
-
Як на мене, 1 bedroom то дуже невигідна опція, якщо чесно.
-
Ну це дорогі нові будівлі прямо в центрі, якщо що, то я просто як зразок наводила.
-
www.centris.ca/en/condos-apartments~for-rent~montreal-le-sud-ouest/14875467?view=Summary&uc=5 Ось трохи дешевше.
-
www.centris.ca/en/condos-apartments~for-rent~montreal-le-sud-ouest/22473592?view=Summary&uc=1 Гріффінтаун
-
www.facebook.com/328723287743376/posts/pfbid02SAbT1ZhsbMQZEqrGqtuiEXFGqSed2h3tdmdpPYqViRtqFutPuUXf5QF4QeSF1Nr1l/?d=n
-
Можливо когось зацікавить )) українські книги в Канаді ☺️
-
Добре дякую за пораду!
-
Чисто повезло з тим що друг купив з жінкою будинок і ми заїхали в його квартиру. Ще жили 2 тижні в мами знайомого😂 Не легко!
-
А як ви знайшли? 😀
-
Та так все сталось швидко🤣 я мала спочатку сама тут побути, але ми взяли квитки. Маю хард тайм шукаючи квартиру… Незнаю як люди які самі тільки приїжджають знаходять житло..
-
Хлопця образили і він зник
-
У вас всё в порядке с головой? Какие законы я нарушаю интересно 🤣🤣🤣