Український Монреаль
-
Місяць - то трохи мало, але вдруг вийде поручитися за них, якщо ви вже працюєте... Ну і пропонуйте заплатити за кілька місяців наперед, якшо кажете, шо то не проблема...
-
У вас всё в порядке с головой? Какие законы я нарушаю интересно 🤣🤣🤣
-
Дотримуйтесь, буд-ласка, правил. Також рекомендую скористатися пошуком по группі, бо ваше питання не є унікальним.
-
Доброго вечора. Ті хто в Монреалі , я зараз тут. Приїхала місяць тому. Ще сама не дуже освоїлася. Але Моя мама з братом 48 і 18 років прилітають у п’ятницю. В мене студія тут з чоловіком . Місця майже немає. Я шукаю їм квартиру Або хостів на 2-3 тижні поки не знайду квартиру. Всі просять кредіт чек і роботу, якої поки немає, але є збереження. Що робити в такій ситуації?? Готова платити скільки запросите. В когось є знайомі які здають , чи може місце для того щоб прийняти. Писала в багато груп вже , відгуків мало. Ми живемо в Bois Franc. Тут українців майже немає, щоб спитатися чи порадитись.
-
Або читаєте правило нашої спільноти та виправляєтсь або на вихід прошу.
-
Треба звертати увагу на правила та закони.
-
Особливо вам? Ні
-
Подскажите реально вообще жить в Монреале только с английским?
-
Дякую☺️
-
Привіт, тут десь вище на 100 повідомлень було багато інфи. Зара в особисті скину те, що я зберіг
-
Привіт. Завтра буде свято до дня незалежності? Якщо так, то де?
-
І я бухгалтер а зараз покоївка в готелі,якщо щось то поповню ряди монреальських бухгалтерів,кличте😉
-
Той хот-дог з імунітетом на інфляцію
-
Жиза
-
Ну куди без хот-догу за 1.50$ 😀Є окремий хештег в інстаграмі/тіктоці - costcofinds, де люди щось цікаве за помірну ціну знаходять
-
Я теж костко-залежна 😄
-
Там просто завжди знаходиться щось, що тобі ніколи не було треба а тут стало треба))
-
цей семінар розпочнеться за кілька хвилин
-
Або велика сім’я, або багато їси) Нам на трьох вистачає раз на два тижня їздити
-
Я там раз в тиждень
29 Jan 2023, 07:13
57308/236120
22 minutes ago