Український Монреаль
-
Хто живе у районі Монреаль - порадьте будь ласка спортзал годний, бажано щоб з басейном професійним
-
Доброго дня а якщо я маю повну вакцінацію чи потрібно робити тест перед літаком? Дякую
-
Доброго дня усім. Я ще не там), є маленьке питання- про карантин. Маю одну вакцину, записалася на другу дозу і захворіла( маю сертифікати). Потім чекала поки пройде термін, коли можна все ж ставити другу і знову захворіла( документу немає, бо швидкий тест робила). Сподіваюсь, що восени доберуся до вас, але ж знову термін другої вакцини ще не настане. Буде карантин?
-
Я з Лавалю пишіть в лічку чим зможу допоможу 😉
-
анна сторожила чату)
-
Вау. 5хв. Знущаюсь
-
Збирати меблі учасницям чату.
-
Привіт усім можливо хтось знає де можна найти роботу на вихідні для 2 енергійних мужчин за кеш
-
Шановні учасники та споживачі сфери краси. Щось за сьогодні дуже багато інформації прилетіло про студію ANGEL. Не йдіть підтримувати тих хто принижує нашу націю та бере на роботу українок як дешеву робочу силу. Краще йдіть до незалежних майстрів.
-
Їой... Ви такі маєте рацію)) Вже "сто років" не переїджала першого липня)))
-
👍👍👍👍
-
Житла "не ось тобі", але La Terrasse" допомагає. Брокери шукають житло для бажаючих. Тут зазвичай житло змінюють першого липня. То й перебої з ним після. Але "той, хто шукає, завжди знайде" ))))