Український Монреаль
-
Спокійний спальний район, сильно джентрифікується (дорожчає). Раніше він називався Вердамп, але став набагато кращий за останні 5-10 років і тепер доволі desirable як у молоді, так і у тих, хто хоче окреме житло недалеко від центру.
-
Всі три ок, але в ідеалі потрібно авто.
-
Це не Монреаль Норт.
-
Перепрошую, але там нормально жити, не дезінформуйте іммігрантів.
-
Нікому не потрібен руммейт з 16 вересня Монтреаль?
-
Доброго дня, друзі ☺️ я планую відправити сюди до Монреалю собі книгу ( розглядаю варіанти, якою поштою краще)❤️ якщо хтось бажає також замовити собі українські книги - пишіть в особисті. Організуємося, щоб однією бандероллю відправити 😉
-
Біодом, ботанік Гарден і то все. Отут на сайті квитки і інфа: comm-espacepourlavie.ca/experiences/?Codelang=En&gclid=Cj0KCQjwr4eYBhDrARIsANPywCi7GGfy0ea9tee6HFum_j5PHrwHe5KbxTsnchAhoNm7FIsugS9g_2waAni-EALw_wcB - дешевий кораблик між old port, отсровом з якимись розвагами і Лонгей. Там ше й білети були всього за 5.50 cad. - центр міста - Mount Royal - ферма метеликів і домашніх тварин fermeguyon.com/ - ше тут популярно в сезон поїхати на ферму позбирати якісь ягоди, фрукти - зоопарк і аквапарк zoodegranby.com/en/ - зоопарк на Вест Айленді zooecomuseum.ca/en/ - музей поїздів exporail.org/ - (південний берег) хороше місце шоб розвіятися і побути в тишині на природі. Є якесь кафе, дитячий майданчик. Літом ше пляж є recreoparc.org/ Ше в нас дитина вічно просить, шо вона хоче на якийсь новий майданчик. Добре, шо їх тут просто дофіга :)
-
-
Ла праріа і Бросард - хороший вибір, мені там подобається і є купа всього: торгові центри, дитяча поліклініка, купа інфраструктури. З Бросарду там ше якась електричка в Монреаль є, чи шось таке. Тре розуміти, шо без машини в малих містах дуже туго. Я не довго витримав.
-
Вроді не поганий район. Спокійний
-
Перед державою/провінцією то все
-
Вже трохи знаємо, завдяки волонтерам) мали необережність підписати контракт на оренду хати, де був незавершений ремонт, чекали на завершення, але після заселення виявилось, що ремонт так і лишився недоробленим - не вмонтовані розетки, в душі ледве тече вода. Власник особливо нічого з тим робити не хотів, у нього вже були чеки на кілька місяців. Коротше кажучи, людина хотіла скористатись тим, що орендар не знає, як тут все влаштовано і не знає своїх прав. Завдяки добрим людям, передплату повернули, контракт розірвали)