Український Монреаль
-
Різницю ні, але багато з них подорожують і були навіть в росії. Ну ви же можете без знання мови визначити це французька німецька чи іспанська? Ну ось і вони якось уловили що ми між собою говоримо на російській і аж спитали чому так. І я тикав пальцем на карті, що ось ми біля россії, а вони дако, дако
-
Дуже дивувалися перший час французи коли ми російською тут (у Франції) розмовляли. Вони нас питали «чи є у вас своя мова взагалі» 🙈
-
Зрада 😀
-
А навіщо читати якщо у кожного свій досвід. Я на анг говорю з тими хто тут її розуміє. А так: Же не парль па франце , же сві юкрейніан і після цього в перекладачу кто не розуміє можу пояснювати і норм з розумінням відносяться. Ще ні хто не з’їв
-
всім гарного вечора
-
писав на мовi)) очевидно))
-
Їй-богу, потім оце комусь ще 200 повідомлень гортати.
-
чувак 3-4 рази написав щось, потiм ще у войсчатi його попросили розмовлять на мовi. То геть як до короля вiдносяться.
-
Хлопці, дівчата, якщо хочеться поконфліктувати - йдіть у приватні. В цьому чаті спілкуємось українською, а поза - хто як хоче. Ми один одному не поліція думок, в кого дома українська - нормально, в кого російська - теж нормально. Це ваша особиста приватна справа.
-
а шо ви робили в кацапській групі Монреалю ?
-
в кацапскiй беседцi монреаля доречi за мову одразу дають readonly. В нас набагато толерантнiше
-
Дякую, виконано, зроблено
-
Дякую Данієль