Український Монреаль
-
Шукаю двухкімнатну квартиру на тривалий період з лютого або березня район Rockland Plaza або недалеко від метро, бажано помаранчева гілка (з електроприладами)
-
Це для французскої?
-
Російська мова всьо.
-
Ну от, ніякоі вигоди та відповідальності, 100%. Так, риба гниє з голови, рівень корумпованості держвлади зашкалює, але це все ще обов‘язок нас як громадян сплачувати податки А виходить так, що держава корумпована, так ще й народ вважає «а нашо платити , якщо все одно спиздять». І по факту обов‘язків не виконує ніхто.
-
Телефонувала другу до України а він якраз по АТБ шопився Я зрозуміла що у мене у голові ціни залишись ще з літа Коли банани по 70 гривень(я в Костко за 2$С беру) - а його зарплатня як була так і залишилась 🤷♀️ індексація зарплатні відбувається не за фактичним показником
-
Бо ніякої вигоди оформлювати в білу зарплатню 🤷♀️ та ніякої відповідальності за це теж, нажаль Єдине на що вплине - лікарняний та пенсія але з урахуванням фактичної інфляції та «номінальної» - якось сьогодні хочеться з’їсти виноград а не мріяти чи доживеш ти до родзинки чи ні 🤷♀️