Український Монреаль
-
Якщо говорити про мову, умовно Монреаль зліва від гори більш англомовний, справа більш франкофонний.
-
В принципі, 1500 це прийнятний бюджет якщо шукати трансфер контракту на оренду, але я тоді рекомендую шукати не через рієлторів, а на фейсбуці.
-
Якщо у вас дві дитини, то за законом це має бути житло із хоча б двома спальнями.
-
Тоді не Вестмаунт :)
-
Зараз спробую на фейсбуці знайти цю інформацію
-
Вестмаунт, якщо гроші не питання.
-
Добрий ранок! Дуже потрібна ваша рекомендація! В мене двоє дітей, 11 та 14 років. Наразі шукаю квартиру в Монреалі. Чи є якісь рекомендації, який район краще, щоб були гарні школи, діти в Україні вчили англійську. Та як можно арендувати українцю, якщо ще не має роботи та кредитної історії.
-
Ніхто нікого не лишав, в неї просто специфічна освіта
-
Добрий день Перпорошую але не відривається повідомлення Зараз на етапі пошуку безкоштовного житла 🥺
-
Я писала щодо поста про придбання сертифікату.
-
Але ж ви видалили :)
-
Вітаю! Друзі, можливо комусь із новоприбулих потрібне тимчасове безкоштовне житло. Конгрес Українців Канади в Монреалі надіслав перелік організацій, які з цим допомагають. Не маю до них стосунку, лише ділюся інформацією. Сподіваюсь, що придасться. Слава Україні! 🇺🇦
-
Навіщо прибрати? Ваше тіло: ваші проблеми.
-
Безкоштовна, можна обирати.
-
Зараз адміни це приберуть, але я краще напишу. Не робіть цього в Канаді. У вас не буде проблем якщо ви не вакционовані, максимум скажуть зробити щеплення, якщо треба. А от за підробку документів депортують.