Український Монреаль
-
Хтось знае як найти кімнату в Монреалі за дешево, майже безкоштовно 😀
-
В Канаді це безкоштовно я робив, пришла відповідь можу відправляти паспорт на вклейку. Відправка поштою
-
В мене зазвичай найдешевшим тарифом йшло 2-4 тижні.
-
Ще й підтримуєте книгарні в нашій країні, їм підчас війни важко, бо книги це розкіш у порівнянні із продуктами чи паливом.
-
Щодо книжок — Укрпошта поки що успішно мені всі надсилала у Канаду, і виходило дешево та не довго, тому я беру книжки в Україні і потім подружки мені відправляють.
-
В "Укрзалізниці" закликали не продавати квитки пасажирам, які беруть у вагон варені яйця та огірки
-
Подивіться через kiwi.com (є і додаток), точно бачила квитки з Варшави нещодавно. За цінами мені саме через них було найвигідніше, хоч шукала в через skyscanner,tripmydream в подібні. І інтерфейс зручний в самому додатку, все зрозуміло при оформленні. Мені на 9 вересня обійшовся квиток Белград-Ліон-Монреаль у 560 євро, але це я вже брала "в притик", були і дешевші квитки за 400 євро, але з дуже довгою чи навпаки короткою пересадкою.
-
Підходить з перекладом. У мене без нотаріуса, але засвідчений сертифікованим перекладачем
-
Коли ми заговорили про книги, то на правах реклами🙃 і якщо маєте вільний час, запрошую до читання моїх історій booknet.com/uk/book/10-dnv-do-b238928
-
♈️ Овен 19 серпня. ✨ Будь ласка, сьогодні не чіпайте мене. ♉️ Телець 19 серпня. ✨ ВСЕ БУДЕ ШИКАРНО. ♊️ Близнюки 19 серпня. ✨ Ти став надто агресивним. ♋️ Рак 19 серпня. ✨ Скорпіон чи Діва? Вибирай краще між ними. ♌️ Лев 19 серпня. ✨ Твоїй жопці потрібні розваги. Погоджуйся сьогодні на ВСЕ! ♍️ Діва 19 серпня. ✨ Заряд енергії закінчився, прощайте. ♎️ Терези 19 серпня. ✨ Ох, топовий день. Навіть дуже! ♏️ Скорпіон 19 серпня. ✨ Твоя брехня може сьогодні відкритися... ♐️ Стрілець 19 серпня. ✨ Твої невдачі — це великий досвід, цінуй його. ♑️ Козеріг 19 серпня. ✨ Захочеться повернутися в минуле... Ми не про стосунки, а про дитинство. ♒️ Водолій 19 серпня. ✨ Тебе часом дуже складно зрозуміти. Дай людям час, не поспішай з вибором. ♓️ Риби 19 серпня. ✨ Жирок на боках бачиш? Пора тобі в спортзал, сонечко! 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
З українськими книгами біда. Я поки не знайшла, доводиться скачувати. Тому всім хто любить читати, треба везти книги з собою. Або ми відкриємо книжковий магазин, українців вже побільше 🌼