Український Монреаль
-
Настравді не так важко якщо там не вперше або англійська добра
-
Контролі швидко, а знайти ветку метро, потім свій посадочний вихід, оце квест
-
Контролі зайняли хв 20
-
І я ще чекав рейс десь хвилин 30 і без затримок були всі вильоти
-
Півтора місяці тому!
-
А ще там чомусь в тому метро різні кольори направлення їзди потягу, мені аеропорт Стамбулу як рай порівняно з цим
-
ви забирали багаж, проходили всі контролі та знову проходили реєстрацію? та 2 години вистачило з головою? 🤔 як давно це було?
-
аеропорт Париж-Шарль де Голль дуже великий і важливо, в який термінал прилітаєте і з якого терміналу вилітаєте. тому що якщо Вам потрібно перейти з терміналу 1 до 2Е, то часу може не вистачити. а якщо перший рейс ще й затримається?
-
Розумію, теж за це переживаю, дуже дякую вам за поради) Треба то все якось пережити вже й забути як страшний сон😂
-
Я була звичайно на нервах, і як би мені не допомогли, то я б поїхала зовсім в іншу сторону, ну була в мене та ще екстрім сторі
-
Я вам раджу триматись хто там орієнтується, він величезний, і там пересідати через ветки метро, мені було так складно, що капець, ще й часу було 1 година,
-
Так, він
-
Не переживай там все відносно швидко буде ще годинку будеш чекати)
-
А який аеропорт? Шарль Деголь
-
Супер, дякую щиро, заспокоїли☺️
-
Вистачить з головою) я так летів в мене було 2 год.
-
Привіт. Можливо, хтось з новоприбулих летів з пересадкою в Парижі? Підкажіть, будь ласка, чи вистачить 3 годин пересадки на те, щоб забрати багаж, дістатись наступного терміналу, зареєструватись на наступний рейс, здати багаж? Не маю жодного уявлення як все це відбувається, бо ще жодного разу не подорожувала літаком) Бронювання окремі
-
То є так,я мав на увазі цифри) Ось гугл говорить,що для дому 0,0713 долара,це так? Дякую
-
Хай відправляє і паспорт дитини. Бо є декілька випадків, коли люди так робили і дітям теж давали візи відразу. Бо так чекати дуже довго можна
-
🥺ех. Дякую
29 Jan 2023, 07:13
58991/238836
about an hour ago