Український Монреаль
-
Добрий день. Підкажіть хто летів до Монреалю через Airtranzat? У мене в квиток входить ручна поклажа 5 кг і валіза 23 кг. Але ще в мене є великі валізи які треба взяти з собою. В кого була така ситуація, як ви перевезли свій багаж? Буду вдячна за будь-яку інформацію. Або в кого є досвід відправки речей поштами Європи? Якою користувалися?
-
Підкажіть При онлайн замовленні в магазині адідас, як оформити замовлення так, щоб його віддали під розпис, а не просто поставили біля дверей і пішли?
-
Ще, будь ласка, пораду дайте, хтось летів з собакою брацефальної породи? Можна в особисті, бо будуть питання)
-
Ото ж і воно, дивно
-
Точно)
-
В даному випадку можна двояко перекласти. Більш точно податися, але і можна вжити як отримати той вп в по прильоту в Канаду до 31.03...
-
Коротше кажучи все складно 😄
-
Але є хто і по іншому інтерпретують
-
Ну я приблизно також так само інтерпретую, що цей лист що є попереднім узгодженням ворк перміт по суті і є ворк перміт, просто сам папір дадуть в аеропорту
-
Чи я не правий ?
-
Аплай то типу податися, якщо лист є то по суті прибуття то завершення процедури
-
Там такого нема
-
А не маєте отримати в аеропорту до 31 березня
-
Якщо ви його не маєте ви можете податися з Канади на нього до 31 березня
-
Можете хтось показати, де це написато, плійз
-
Із сайту офіційного. Там чітко написано, що отримати вп треба до 31.03. Але й не написано, що не даватимуть потім. Тому, ніхто не знає, що буде далі...
-
Просто також казали що за старою процедурою якщо є лист то мають дати
-
На сайті написано що податися можете до 31.03, а не отримати в аеропорту)
-
Так я розумію що то не вп
-
звідки пішло, що після 31 не дадуть ворк? Якщо є відкрита віза, є лист с посольства що ворк перміт є 3роки, то як не дадуть? Чи маєте на увазі у кого візітор? Люди, я взагалі заплуталася
29 Jan 2023, 07:13
5914/239164
12 minutes ago