Український Монреаль
-
Точно worker visa саме?)
-
Зрозуміло, дякую!
-
Так, я мамі вказала без роботи в аплікації і віза до кінця дії паспорту. Робили в жовтні, я собі робила у вересні і маю на 3 роки, бо з роботою вказано...
-
У мене 28 у жінки 32 здаєтся , зовсім свіжий
-
Ну можна отримати джоб офер і зробити закритий ворк перміт, можна пр отримати) але і візітор після закінчення ворк перміт це теж не роби що хоч, працювати і навчатися не можна, знаходитись в Канаді тільки пів року на рік
-
А паспорти до коли?)
-
А ті, хто з липня, то тільки на 3 роки ворк та додому, вірно?
-
А воркер віза закінчиться разом з пермітом
-
У нас воркер до кінця паспортів. Летер оф інтродакшн до 25го року
-
Просто після закінчення ворк перміт залишиться звичайна візітор віза
-
Отож я чого спитала, бо якась плутанина, дякую
-
Краще скоріш візітор бо до кінця терміну паспорту, а ворк перміт все одно дають
-
Ну це просто з самого початку було трохи не по правилам типу візітор віза плюс ворк перміт - так не робиться, потім привели правила до того вигляду як має бути, воркер віза плюс ворк перміт)
-
Я не може зрозуміти, що краще🤭? У чому різниця саме по факту? Кому дали візітор на 10років, то не має права працювати чи що коїться)?
-
😄Тоді все ок👌👌
-
Ну це я знаю В мене тільки правдива інформація І все мільйон разів перевірено Я дуже прискіпливо заповнювала,бо мені здавалося,що саме мені чи моїм дітям відмовлять у візі 😂
-
Пошукайте через скайсканер, і так, простіше з Варшави і це буде мінімум одна пересадка) краще не дивитися пересадку в Лондоні і щоб сама пересадка була не менш 2 годин)
-
Оптимально в плані сбалансоване рішення, мінімум пересадок не за всі гроші світу. 2 дорослих та дитина 2.5 рочки
-
Оптимально в плані найдешевше?
-
Підкажіть хто можливо має свіжий досвід. Як оптимально зараз до Монреалю дістатись, з України? Через Варшаву?
29 Jan 2023, 07:13
5950/239164
7 minutes ago