Український Монреаль
-
Зараз вже трохи навчились із таким боротись у багатьох місцях, аналогічно із сукнями. Тепер краще перевіряти, чи зможеш здати, бо воно може бути або «фінальний продаж», або повернуть тільки «кредити в магазині».
-
в мене теж тиша
-
А комусь відповіли? Я десь тиждень тому реєструвалась
-
Залежить від кількості речей, але в цілому я рекомендую орендувати на кілька годин uhaul замість наймання людей, які займаються перевезеннями. Все одно доведеться все для них пакувати та потім розпаковувати, а цінник буде просто ненормальним.
-
Був такий одеський лайфхак - брати надувні матраси в магазині і повертати їх за 30 діб. Не робив, але чув що працює.
-
Зранку читав інтерв'ю з латиським режисером. Потужно! Людина вміє висловлювати свої думки (no spoilers): meduza.io/feature/2022/08/14/v-rossii-u-menya-byla-teatralnaya-semya-teper-mne-bezrazlichno-chto-s-nimi-proishodit
-
Та вже немає. Не переношу брехні: «не люди». Повага до учасників та до адмінів теж. Якщо її немає, йому тут не місце
-
Краще роби помилки в українській ніж пиши тут російською. Теж з російськомовного міста і російськомовної школи. Якось вивчив. Зараз російська реально зайо... Це затишне місце, чат для однодумців, не хочеться бачити мову окупантів нашої країни навіть якщо вдома я нею розмовляю. Peace 🕊
-
Нервів немає на таке
-
Так це правильно
-
А ви не робили тест на COVID? Бо зараз нова хвиля йде, досить багато випадків і висока температура протягом одного-двох днів є одним з симптомів.
-
В бібліотеках потрібні ID та доказ вашої адреси. Це може бути лист від Hydro Quebec на ваше ім'я, наприклад.
-
Юра людина!
-
Шановні Підкажіть, хтось записувався в бібліотеку в Монреалі? Можно просто йти до найближчої з документами?
-
Хвалю тебе
-
🤨 Бодя, ти з ранку ніби з дуба впав. Херню нести не треба
-
Тобто постійно буда дискримінація української мови.