Український Монреаль
-
Так це правильно
-
А ви не робили тест на COVID? Бо зараз нова хвиля йде, досить багато випадків і висока температура протягом одного-двох днів є одним з симптомів.
-
В бібліотеках потрібні ID та доказ вашої адреси. Це може бути лист від Hydro Quebec на ваше ім'я, наприклад.
-
Юра людина!
-
Шановні Підкажіть, хтось записувався в бібліотеку в Монреалі? Можно просто йти до найближчої з документами?
-
Хвалю тебе
-
🤨 Бодя, ти з ранку ніби з дуба впав. Херню нести не треба
-
Тобто постійно буда дискримінація української мови.
-
Ой, ти мамин мурчик)))
-
Взагалі, це цікавий момент, якщо так подумати, я ніколи не зустрічалась із дискримінацією російськомовного населення України в Україні, що б там не розповідали москалі, а от українську справді було важко вчити. Навіть в моїй школі в Києві якщо ти говорив українською, то тебе засміювали як «селюка».
-
youtu.be/KSRPkkEPn0Q
-
Ну це правда, це просто складніше із віком, моя бабуся навіть не знає що таке є, і питати учасників чату про вік не хочеться :)
-
Я з Харкова, якщо що)
-
Любі російськомовні друзі з Монреалю, пропоную взаємовигідний обмін: я допомогаю підтягнути укр мову, а ви мені розповідаєте щось корисне про життя в Монреалі. Як вам ідея?)))
-
якщо ви будете писати у англомовному чаті на Українській то до вас будуть такі ж самі питання
-
це ж не мовне питання України. Це правила чату яке узгодили участники
-
але ж можна юзати перекладач якщо настільки важко
-
Як чоловік с Донбасса - повністю пидтрімую!