Український Монреаль
-
Звісно що платно. Це в районі 700-1000 долл на рік
-
ніхто і не жаліється
-
я розумію,шо нафіг їм не треба наші номери) тому і питаю як це влаштовано.не хочеться кукувати без діла тижнями і так стрес😅
-
пiвтора мiсяцi тому
-
давно це було?бо сорока на хвості принесла,що людей-тьма і краще б було завчасно це зробити
-
нiчо не реестрували. просто прийшли почекали пiв години та все получили
-
Новоприбулі,підкажіть,будь-ласка,хто резервував он-лайн чергу на SIN? Сторожили,як там влаштовано у eService?для резервації просить номер телефону(поки немає канадського).Вони телефонують і уточнюють щось чи як? дякую
-
Та інгліш певно
-
Доброго дня! Де знайти інфу щодо заміни водійського посвідчення у Квебеку? Екзамен якою мовою?
-
Ти хто?
-
iana не треба сваритись у сусідньому чаті. Ніц не докажеш, тільки нерви зробиш собі
-
Доброго дня! Чи може хтось порадити або допомогти перевезти меблі у вівторок з Rozemere до Монреалю? Буду дуже вдячна! Є прицеп (trailer), але шукаю водія з автівкою і чоловіка, хто міг би допомогти погрузити не надто важкі, але непосильні для мене речі. Дуже дякую за пораду, куди можна звернутися, або за допомогу, якщо це можливо!😊
-
хай я той волохатий шо пропонував тройнiчок
-
це не тебе звать емiлiя?
-
А хтось вже тут є?
-
Хорошо давай так, по французски вы будете жить в Монреаль и вы должны учить его) j’espère mon message a bien été reçu!
-
@Maksym_Lazuto всі ресурси українською.
-
У чаті є правило одне в описі. Або через перекладач або бажаю успіхів