Український Монреаль
-
Раніше було що 5 пропусків і au revoir!
-
поняв якщо такого знайду дам знати
-
Я ж чому вчора і хотів послухати CSAI вебінар з іміграції. Думав що може чогось не знаю, є якась backdoor в Канаду, а колись Квебек був саме таким шляхом. Але те що почув - це, якщо коротко, "you are on your own, baby". Тобто конкуренція буде з франкомовними арабами з Магрибу, які, ви здивуєтесь, теж зараз поїхали пачками через CUAET, бо вчилися в Україні і мають українських жінок. Ті програми, що у Квебека існують, дуже повільно просуваються.
-
✨Форма попереднього запису на курси французької мови Francisation на вихідних для українців✨ CSAI пропонує: Безкоштовні уроки французької мови з фінансовою допомогою для громадян України. Заняття проводитимуться у вихідні дні. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, заповніть форму нижче: 👉 Чекаємо на вас: forms.office.com/r/mtp1zgtfkj
-
Якщо людина сама по собі гарна та допомогає і розуміє, і вона з оркостану з'е...ася у давнину, і у такої людини інщї подумки ніж у орків ( не спроста вона звідци виїхала, я сподіваюсь) то ця людина, навіть як людина особиста, має право на відношення до себе як до людини! Кажись толерантно відповів! 😅