Український Монреаль
-
Чого ви сваритесь? Ви усі виїхали чи збираєтесь виїхати. У вас є можливість жити та планувати, щиро кажучи теж саме що і дома (відпустить сітуацію, ви вже все це проходили після школи або училища або вищу, перезавантажте себе). Ви, на найближчий час, усе що є, і замість того щоб дружити та спілкуватися, підтримувати один іншого, займаєтесь тім самим що і дома. Обсираєте один іншого. Запам'ятайте вже на решті, як що ви хочете жити у Канаді, треба поважати татолеранто відноситись один до одного!
-
Дві пляшки 🍷🍷
-
Відповідь прийшла конкретно мені, тобто йшла мова про мене, чого мене вважати наївною- це безпідставна фантазія іншої людини на мій рахунок. При тому ,що за мету відповідаючи про вподобу чату, роблячи позитивний фідбек команді, мене хочуть звинуватити в наївності) і нагадати чомусь " не шукайте халяви" ( наче її як раз шукали)
-
Поки шукала рент, квартири пересдавали люди, які оселилися в Монреалі (It спеціалісти), але перевзджають в Манітобу, Альберту. На французьку не вистачає сил та хисту, тому думають наперед про отримання Піар. Тому вивченню мови до рівня В2 треба починати вже сьогодні.
-
Можливо і так. Вже відчуваю що винен вам пляшку вина 🍷😜
-
Ворк перміт
-
А якщо подивитися на конкретний план іміграції через Квебек: досвід роботи skill level 0,A,B і французька на рівні B2, то мені, як людині що розуміє значення цих рівнів і бачить деяких людей, які приїхали в Квебек через CUAET, стає, вибачаюсь, сцикотно за ваше майбутнє після трьох років. Як ви все це встигнете опанувати і зробити!? Емоційно цей чат супер, тамада у нас відмінний, але треба шукати шляхи для іміграції вже зараз і робити деякі рухи в цьому напрямку, будь це переїзд в інші провінції з більш зручними умовами іміграції чи пошук якихось шляхів об'єднання, щоб за три роки вже була вироблена якась стратегія як вам тут залишитися. Просто уявіть собі. Війна закінчилася, наприклад, за два роки. Канада каже: "Дорогі українці! Ми дуже щасливі що ви можете повернутися в ваші оселі! Ми витратили на вас квадрімільйон доларів (які наші організації і схавали замість вас), але ми про це ніц не жалкуємо". І що ви будете робити в такому випадку? :)
-