Український Монреаль
-
Припущу, що ви приїхали в перші дні початку війни, вам дали житло, або жили в лагері потім дали житло? Зараз мігрувати можна взяти тимчасовий захист вже тільки маючи до кого приїхати чи аренду, знаю людей яких вже не брали в лагеря бо немає вже місць. Або їхати в якесь містечко де нема роботи заходячи на сайти пл пошуку роботи там на все місто 60 вакансій)Тіпа 400-500 євро в місяць вам вистачає щоб жити повноцінне життя? А потім після асимілюватись в Німеччині і щоб вас сприймали не як людину з 3 країни, а но одному рівні? Рассизм у Німеченні на високому рівні, я знаю я там була. Або варіант жити з проросійськими особами поряд і стикатися з ними постійно вам не приносить ємоційних проблем? Якщо у вас все з цим ок,напишіть в приватні, порадьте як все зробити.буду вдячна
-
Погоджуюсь. Якщо не було чіткого плану іміграції, то краще було їхати в більш заможні Швейцарію або Нідерланди, щось інше ніж Канаду обрав би. Бляха, в Ліхтнештейні або Люксембурзі на біженство подався би :)
-
Ти все правильно кажеш) Дійсно варто всім зрозуміти, що Квебек досить склала в плані іміграції провінція, що три роки швидко минуть, що багато складнощів буде. Що всі можливі і неможливі кроки допомоги українцям вже зроблені і далі тільки самим через ці складнощі і якихось спрощень скоріш за все не буде. Я не дуже розумію причому тут загрозу смерті згадали, адже вона минула вже тоді коли виїхали люди до Європи і далі Канада це усвідомлений вибір людей.