Український Монреаль
-
Знаю що в манітобі зараз за 6 місяців можна отримати ПР для українців. І ще в якійсь провінції. Але там наших вже є достатньо багато. Нова Шотландія теж наче таке має, я нз. Орієнтуйтесь, що в Монреалі житло вам обійдеться в 1к(якщо менше то це класно), але орієнтуйтесь на більше. І ваша ЗП буде поділена на дві частини по 2 тижня приходитиме.(уникне так нз як в інших) Щодо авто, то в Монреалі можна на громадському транспорті всюди добратись, картка на місяць безліміту в зоні А( зе нз що за зона), вартує орієнтовно 91$. Харчування для васдвох може бути в районі 100-200$/тиждень, залежно що ви їсьте.
-
Місячна картка коштує 90.50 і це вийде набагато дешевше за придбання авто. Принаймні на перший час.
-
+ у Монреалі гарна транспортна система, тому придбання авто у випадку "я не певна чи вистачить грошей на життя" це марна трата важливих грошей.
-
Можу тільки сказати, що у Новій Шотландії немає житла. Зовсім. І дуже дорого. Тому ми вирішили вивчати французьку та їхати до Квебеку.
-
Доброго дня. Дуже потрібна порада всіх хто вже в Монреалі. Планую їхати в Канаду сама з дитиною 9 років. Багато людей порадили Квебек. Але я дуже хвилююся, чи вистачить мені зарплатні на оренду, харчі та всі поточні витрати. Ще машина, страховка та пальне.... Я перукар, англійська B2, французьку тільки почала вивчати 3 місяці назад бо ми потрапили жити у Францію. Але вже працювала в салоні та почала розуміти клієнтів трохи:) Та ще я хочу залишитися, подаватися на PR. Мені вже не 22 і я розумію, що це не просто. Та зовсім не хочеться прилетіти, витратити всі свої кошти та полетіти додому в Україну. Можливо в моєму випадку треба їхати хоча б в Нову Шотландію чи інші маленькі провінції щоб легше було отримати резидента самій? Чи реально зачепитися в Монреалі? Дуже дякую.
-
Але нічо 100% не кажу
-
Я бачив що треба вклеювати потім