Український Монреаль
-
🇺🇦 ШКІЛЬНЕ ПИТАННЯ 🇨🇦 Вітаю! Маю питання по запису дитини до high school. Доньці 13 років. Хто має досвід оформлення до школи, поділіться, будь ласка? Як зробити реєстрaцію у CSSDM (Шкільний Сервісний Центр у Монреалі? Чи можемо потрапити до школи, що локалізується якнаближче за адресою проживання? Які кроки потрібно зробити? Ми приїхали до Канади більше місяця тому. Наразі переїжджаємо до району Saint-Henri, Monreal і тут шукаємомо освіту. Дуже дякую за будь-яку допомогу! 🙏😊 Р. S. Англійська - нижче Intermediate, в процесі вивчення. Французська поки що тільки "Bonjour, ça va"))
-
безпосередньо до розетки,то зрозуміло.але думала можливо вийде якось через трансформатор(
-
А ця хоч і має частоту 60Hz, але не бачу щоб було 110V. Може не працювати тут
-
дякую
-
Не підкажу бо самі не знайшли. У нас лише така задротка була: addison-electronique.com/produits/electricite/transformateur-et-adaptateur/transformateur-europeen-110-220-v/convertisseur-110-220-volt-50w/
-
я в цьому не бум бум. може підкажете який треба шукати?
-
220V/110V - це одна проблема. Тут частота інша - 60 Hz Через це у дешевих трансформаторів є обмеження щодо потужності. Ті що бачив - на 50W. На фен цього не вистачить
-
всім привіт. скажіть,будь-ласка,хтось купляв/використовував трансформатор 220V/110V? Щоб користуватись своїми електроприборами?🥲
-
Батя, там така фотка була на аві що я аж розгубився
-
Ти маєш право блокувати теж
-
Ну от і я думаю, треба ж два
-
Навіщо тобі крило
-
+- як в Україні, швейку можна за 150-200cad знайти джаном, а оверлок від 500 і, як завжди, до ціни крила літака
-
Але, до речі, я дивилась ціні
-
В мене та сама проблема була( Зовсім новий оверлок, а швейній всього рік був, віддала сестрі все разом з манекеном
-
Та беріть, хоча б на перший час буде Ним можна користуватись, просто дуже довго гріється Фен теж слабкіше тут працює
-
І, чесно кажучи, враховуючи те, що в мене утюжок для волосся не в повну силу тут працює, то може і правильно зробила
-
Доброго дня, а якщо я маю білет с Парижу чи можу я добратися с Польші сухопутним транспортом, але не маю безвіза по ЕС