Український Монреаль
-
Скажіть, будь ласка, а що всі, хто приїжджають до Монреалю вже знають французьку? Чи вчать на місці з нуля? Я хочу в Монреаль, але в мене навіть англійська А1)) Чи реально мені по Cuaet приїхати, вчити анлійську і подаватися на імміграційну програму? Чи без французької ніяк?
-
Тобі скільки разів нагадувати?
-
Я написала, бо переїжджала спочатку у Торонто, тому й порівнюю із ним :)
-
На Франківщині збирача чорниці, який заблукав у тумані, оштрафували за незаконний перетин кордону
-
Плюс це трошки не так кріпово як їхати у гості до незнайомої людини, а тут громадський суспільний простір.
-
Можна якийсь пікнік організувати, насправді. За принципом "потлак" - кожен приносить якусь страву, напій чи закусоньку, тим паче поки погода гарна. Якийсь центральний парк накшталт Лафонтен чи Лар'ї, щоб було зручно людям без місцевих автомобільних прав та автівок.
-
voisin
-
В Кандіаку.
-
Де саме?
-
А це гарна ідея, тільки я дуже далеко живу :)
-
Ну от так, я не проти переплатити, аби йшло нашим та підтримувало бізнес українців :)
-
Забабахайте вечірку в когось з колективним приготуванням української іжи :) Або нехай Богдан свою знайому (Інну) попросить додати до латинського меню трохи українського "перцю" якщо вже там збираєтесь так часто. Пригадую як на фестиваль український баняки борщу готували - оце була веселуха! Ту грьобану цибулю поки начистиш - здоров'я на весь рік, все прочищається в голові! :)
-
Нє, москалів нафіг)
-
Я знаю що для польської є Stash cafe в старому порті, але у мене серце кров'ю обливається від порцій по 4 вареники за 15 доларів.
-
Привіт, хтось знає де можна в Монреалі себе побалувати українською кухнею?
-
Слухай, хтось бухає, хтось курить, хтось бігає чи боксом займається. У кожного свої причуди і приколи. Головне щоб в задоволення і одне одному допомагали
-
Привіт усім ! Я колись писала про книги українською, і тут кілька людей підтримали круту ініціативу створити читальний клуб. Я б хотіла зробити табличку зі списком книг (додам свої), які можу дати почитати. І хто б хотів - записував би туди свої книги. І можна робити позначку : ніби от цю я хочу взяти почитати, давайте домовимося про обмін. Як вам така ідея?
-
У мене життя це спорт: літрбол
-
Так, є така точка зору) Да я і сам так довгий час думав! Особливо коли займався бойовими видами спорту. Але життя цікава штука, ніколи на 100% не знаешь де завтра будеш. За 14 років практики можу сказати, що є цікаві практики і не просто так на них люди ходять😉 І звістно не всім воно потрібно. Як кажуть на все свій час! А що до відео - музика приємна, дівчата тоже. Звістно наші українки найкращі у світі але залюбки подивився як займаються шейпінгом чи фітнесом, на знаю що там у них.