Український Монреаль
-
Скіко?
-
Двостороння 2міліони за Chevrolet Cruze 2012 коштувала 100 cad на місяць. Тут в чаті відписували і за дешевші варіанти ( в когось була не двостороння і таке ж старе авто)
-
Скільки страховка вийшла?
-
І мені будь-ласка скиньте анкету
-
Мені цікаво, будь ласка скиньте анкету
-
Кажуть, що в Dejardins можна відкрити рахунок і кредитку спілкуючись українською. Тре пошукати тут в чаті, там вроді є якесь відділення в них, в якому можна спілкуватися українською.
-
Купив машину на укр права. Страховку в Dejardins теж дали і сказали шоб повідомив, коли отримаю місцеві. В SAAQ при реєстрації купленого авто теж не було питань до укр прав
-
Двічі там були, не допомогли((, тому й пишу може хтось порадить лікаря, який зможе допомогти
-
Як це не робили 🤔 ккп прививку всім дітям роблять .. кір, краснуха, паротит. Але виглядає точно як щось заразне .. дивно що вас футболять., хоча .. це ж Канада 🤦♀️ я забула
-
Ну якщо вам повідомлення залишили то так
-
З такою проблемою я би їхав до ER (emergency room). Виглядає як краснуха або (маю надію що ні) кір. У місцевих від неї є щеплення MMR, нам його не робили в Україні.
-
В мене теж не вийде, бо навчання
-
Ніде сходити не можу, бо все як не в 10 годин, так в 14…🥺
-
Отож(
-
Приходьте… В робочий день, в робочий час…☹️
-
Переваги поселення в регіоні Вам подобаються красиві краєвиди, спокій і чисте повітря? Під час наших інформаційних сесій ми пояснимо вам все про переваги поселення в регіоні, пошуку роботи тажитла. Наступна сесія буде присвячена Сагенею. ‼️ Приходьте до нас у вівторок, 11 серпень 2022 року, о 10:00 у CSAI Laurendeau. 📍 Наша адреса-6201, rue Laurendeau, Montréal, QC, H4E 3X8 👉 Чекаємо на вас: forms.office.com/r/V30rV38FiD
-
А сходіть хтось послухайте, що там пропонують, місцевість там бомба
-
А туди можна дзвонити? 😳🤣
-
Я вирішила їм написати ) поклялись що до 19 серпня дитину кудись пристроять 😁🤔 але я вже українською школою підстрахувалась)
-
Та всі.😅
29 Jan 2023, 07:13
61015/240019
about an hour ago