Український Монреаль
-
Estrie англофони/франкофони Обережно ставьтесь до заяв, що в Estrie більш англомовний регіон через наявність кордону з США. Там є лише окремі міста, як Lennoxville, з великою кількістю англофонів, але в цілому це франкомовний регіон, в якому прийдеться вчити французьку заради інтеграції в місцеве суспільство.
-
Ти зараз спокійно можеш зробити біометричний паспорт в посольстві, з ним буде набагато легше
-
Подскажите пожалуйста, если я нахожусь в Канаде но не имею загран паспорт, выезжал туда по фуалес листу , а на руках только паспорт гражданина Украины . Могу ли я покинуть пределы Канады?
-
Ти вже рекламувався тут
-
Нічого собі….. молодчинка!
-
Друзі, була на цій зустрічі по регіону Естрі. Вони пропонують дійсно хороші умови для новоприбулих. Із переваг поселення саме в Естрі: - Набагато менша ціна оренди житла ніж в Монреалі (очевидно) - Є компанії, які пропонують працевлештування для українців без знання мови (дивіться на слайдах в пдф) - Університет Шербрук з наступного року приймає участь у програмі де для мігрантів оплата за навчання буде дорівнювати тій, що платять канадці. - Більш англомовний регіон, через близькість до кордону із США. - При переїзді вас будуть перші три тижні забезпечувати їжею. - Є місцеві жителі, які можуть прийняти на перший час. - Якщо ви справді хочете переїхати туди, можлива оплата повна або часткова проїзду з Монреаля до міста в Естрі. (те що в слайдах - Можливість відшкодування витрат, пов'язаних з переїздом. Це не оплата вантажівки, щоб перевезти ваші речі, це білети на проїзд) Сама організація, що займається іммігрантами в Естрі пропонує всі ті ж послуги, що і CSAI - поміч в пошуку житла, роботи, та поміч з пошуком шкіл для дітей. Курси французької мови. Поміч з оформленням документів. Якщо ви не обмежуєтесь Монреалем, а хотіли б розглянути інші регіони для переїзду, звертайтеся до центру CSAI, там э україномовна консультант, яка допоможе зв’язатись із ними. Додатково, можу порадити сходити на зустрічі по іншим регіонам, які проходять в CSAI. Розклад можна глянути тут centrecsai.org/activites/ Наступна зустріч буде Les avantages de s'installer en région | Переваги поселення в регіоні | Saguenay у четвер. Дуже велике прохання. Не записуйтесь нікуди “аби було”!! Ставтесь до цього серйозно. А то коли у 15 людей різко “захворіла дитина” і вони не прийшли через це - це показує нас з дуже негативного боку і у людей просто не буде бажання щось таке потім організовувати.
-
Так так. Ану давай!!!! Зливай інформацію, шпигунка ти наша 🙃
-
Я казала) але не було часу розписати вибачайте 😅
-
блищу, бо з мене не змивається хайлайтер
-
Ти не одна така. Вас багацько
-
Шановні, хто знає, чи є в Монреалі магазин з укр літературою? Чи як можна замовити книжок щоб не за всі гроші світу www.instagram.com/p/Cg_qkHSDi28/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
- до 6 місяців - страховку оформлять
-
всім привіт, підкажіть будь ласка з українськими провами можна їздити 6 місяців, при покупці машини страховку оформлять або обов'язково потрібно щоб права були помінені?
-
Так, реєструвала батьків, приходило підтвердження реєстрації одразу на имейл. В ньому було вказано, що інформацію, яку надали при реєстрації перевірять і подзвонять за номером вказаним при реєстрації.