Український Монреаль
-
У Англії є транзитна віза, яка купується на добу. Вона раніше коштувала шось 90 фунтів. І ви можете переїхати з одного аеропорту в інший.
-
1. Остання зима була більш сніжна та більш морозна чим наприклад у Києві, але було багато сонячних днів. 2. В квартирах - може залежить від будівлі, але у нас було в квартирі і при мінус 20-25 тепло. 3. Райони - в Монреалі вдосталь парків та скверів, відкрийте гугл мапс, подивіться розташування, поїдьте в той район подивіться на місці. Почитайте відгуки за школу, та подивіться рейтинг. Залежить від бюджету
-
Дякую за відповідь, але майже нічого не розуміла, крім Ваших підколів. По-перше, я не проти іммігрантів, а проти маріхуани , наркотиків і гучної поведінки - матері, в яких є діти мене розуміють. По-друге, школи також розташовуються біля будинків, в яких можна зняти квартиру Про ціни квартир на халяву- не питала Питала про враження про зиму, але не питала , в які теплі країни мені треба їхати. Вибачте, але відповідь - бульбашка в воді
-
У селищі на Житомирщині будинок культури прийматиме російські книжки та журнали, щоб здати їх на макулатуру та передати гроші на ЗСУ
-
♈️ Овен 8 серпня. ✨ БЕРЕЖИ СВОЮ НЕРВОВУ СИСТЕМУ. ♉️ Телець 8 серпня. ✨ Ну і що, що без пари? Тобі і одному дуже шикарно. ♊️ Близнюки 8 серпня. ✨ Ця людина просто створена для тебе. ♋️ Рак 8 серпня. ✨ БУХАТИ БУХАТИ БУХАТИ ♌️ Лев 8 серпня. ✨ СОВІСТЬ ЗАШКАЛЮВАТИМЕ. ♍️ Діва 8 серпня. ✨ БЕРИ РАКА І БУХАТИ. ♎️ Терези 8 серпня. ✨ ТИ СЬОГОДНІ БУДЕШ БЛИЩАТИ. ♏️ Скорпіон 8 серпня. ✨ Настрій сьогодні буде пустувати, ох. ♐️ Стрілець 8 серпня. ✨ ВСЕ БУДЕ МАКСИМАЛЬНО ДОБРЕ. ♑️ Козеріг 8 серпня. ✨ Тобі потрібне перезавантаження, терміново! ♒️ Водолій 8 серпня. ✨ ПОГОДЖУЙСЯ СЬОГОДНІ НА ВСЕ. ♓️ Риби 8 серпня. ✨ ТОБІ ПОТРІБЕН РАК НА СЬОГОДНІ. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Да там свої нюанси, наприклад, можна летіти при наявності канадської візи транзитом і навіть виходити с транзитної зони. Це на паперах, в реальності багато в кого потім проблеми. Я би взагалі не летів через Британію, бо нерви вийдуть дорожче)) Я просто про те, що в США просте однозначне правило - потрібна віза за всіх умов)
-
ні, з Англією теж не так просто. там не просто важлива наявність транзитної зони(яка теж є не у всіх аеропортах), крім цього важлива наявність одного квитка на всьому шляху. якщо у вас два окремі авіаквитка: Європа - Лондон і Лондон - Канада, то на перший рейс Вас також не посадять. хоч у них у правилах написано, що так можна летіти. багаторічний досвід показує, що це не так. і багато людей вже потрапило з цим. і багато хто сперечався зі мною, а потім купували нові квитки... і, до речі, якщо дивитися правила транзиту через Англію, віза не потрібна, на відміну від транзиту через США.
-
Ну так, наприклад, у Великобританію також потрібна віза, але є транзитні зони де ти можеш зробити пересадку без візи британської. Тому я і кажу що транзиту в США не існує. Ні, просто коли дивишься квиток і бачиш пересадку в США, то буде логічне питання в голові, мов так, а мені можна зробити пересадку? дивишься в інтернеті і за одну хвилину знаходиш, для цього не потрібно наперед вивчати всі правила всіх країн.
-
питання навіть не в тому, є транзитна зона чи ні. є вимога США: якщо літак приземляється з будь-якою метою на їх території, всі пасажири повинні мати візу США. щоб знати всі нюанси, потрібно витратити багато часу або дуже часто подорожувати і сидіти на спеціальних форумах. а можна звернутися до авіакасирів. кожен обирає свій шлях.
-
Привіт всім! Можливо, в цій групі є люди, які вже давно живуть в Монреалі і зможуть підказати мені. Збираємся жити в Монреалі. Дитині 15 років. Планую шукати квартиру, але не знаю, в якому районі . Підкажіть , будь ласка, тихі, спокійні райони міста, щоб недалеко від школи, поруч продовольчий магазин, якийсь парк для вигулу кота і поменьше маріхуани , шумних місць і таке інше (якщо таке можливо бути) Дякую! І ще одне питання- взимку тепло в квартирах? Вагаюсь, чи брати з собою електропростині. І взагалі, на скільки холодно на вулиці. Дивлюсь прогноз , то не дуже високі цифри, але можливо підвищенна вологість і ці цифри сприймаються інакше . Хто вже зимував в Монреалі, поділіться , будь ласка, своїми враженнями!
-
Я вже думав світло вимикати для пенсіонерів, а ти тут як тут