Український Монреаль
-
Навіщо тобі кінь?
-
Якщо хтось знае хто займається перевезенням тварин з Монреаль до Вінніпег поділиться будь ласка контактами. Дякую
-
Привіт! А хтось вже прийшов на острів ? Давайте знайдемось )
-
Ну я думаю там по змінам якось, сумніваюсь що всі працюють майстри з самого ранку до самого вечора) Комусь зручніше першу половину дня працювати, комусь другу, але більшість салонів до 18 працює)
-
Як вже отримаю візу то звісно буду шукати
-
А в салоні краси? Теж до 16?
-
Краще пошукайте спочатку сім’ю яка зможе вас прийняти на місяць-два, поки всі документи оформите, дитину в школу, роботу та житло знайдете.
-
Так а де ви збираєтесь до 20 працювати? Більшість працює годин до 16-ти
-
Так школа не до 20:00 буде:))) А житло економ варіант звісно:)
-
Ну дочці я ж так розумію в школу потрібно ходити? Вона безкоштовна в цілому, дей кеа потрібно буде тільки сплачувати, якщо є необхідність. Житло по різному, дивлячись це кімната чи квартира, район і тд
-
t.me/Ukrainians_masters_best
-
goo.gl/maps/Gf3AJfEkMzyaoqjJ6
-
Добре. Буде нижче
-
Доброго дня. Планую прилетіти до Монреалю. Ще тільки чекаю на лист після здачі біометрії. Друзів там нема. Підкажіть будьласка що очікувати та куди звертатися на початку? Я одна з дочкою 9 років. Яка ціна на житло? Як вирішується питання залишати дитину саму вдома коли мама на праці? Та взагалі яка ситуація для перукарів? Дуже дякую
-
Привіт Квебекці) є у когось паспорт до 24 року? Скажіть то на скільки дадуть ворк перміт? Як віза у паспорті чи на 3 роки як належить) дякую 🙏
-
Де хто сьогодні феєрверки дивиться?)
-
Дякую!
-
Наберіть в гуглі Illumi Laval 🙃
-
А можете адресу або лінк скинути?🙏
-
Зрозумів дякую
29 Jan 2023, 07:13
61222/239815