Український Монреаль
-
Але пом'ятайте що за новим NOC клерк в буккипинг пішов до низу, тобто в 4 TEER, це по старому С
-
Ну про асистентів, буккиперс, клерків взагалі навіть вища освіта не треба, тільки досвід та мова 👌
-
Так ліцензія CPA PEI потрібна для паблик accountants. Згідно багатьох вимог компаній треба мати наприклад тільки CPA designation, але то не визначає що ви не можете працювати без сертифікату навіть на посадах Accountant or Controller. Для цього треба мати вищу освіту і все, та чудову мову звичайно. Стосовно CPA та CMA я знаю ще з України, тому що хотіла здавати. Але CMA Canada объедала з CPA з цього року, засранці 😄як що щось
-
Ділюся своїм досвідом з Відеотрон Videotron. Було 5 сімкарт на одному акаунті 295$ щомісяця з знижкою. Користувалися менше місяця і вирішили трансфернути номери на іншого оператора, трансфернути номери не вдалося, була якась помилка на сайті нового оператора при трансфері. Вирішили закрити акаунт Відеотрон, це можна зробити лише дзвінком в службу підтримки. Коли менеджер підтвердив що зробив все щоб деактивувати всі сімки і закрити акант він ні слова не сказав що ми щось винні хоча ми не використали трафіку більше ніж було в тарифі. Останнє питання яке задав менеджеру про те скільки ми маємо заплатити щоб легально повністю закрити акаунт , він каже 140$ бо було перевикористання трафіку(якого не було насправді). Пішов в банк заплатив ті 140$.Наступного дня дзвоню в сапорт щоб переконатися про статус закриття акаунта, менеджер сказала що акаунт закритий і 20 числа прийде останній bill. Я в неї перепитав чи мені потрібно буде ще щось заплатити 20го числа, вона сказала Ні. Сподіваюсь що 20го не виставлять нових рахунків.
-
Ні не потрібно, є два види: бухгалтер і клерк (бухгалтер без ліцензії).
-
тут є бухгалтера з україни які влаштувалися тільки з англ
-
Скажіть будь ласка наскільки реально найти роботу в Монреаль бухгалтером тільки з англійською мовою?