Український Монреаль
-
А чому мені пишуть що не треба дитині роботи SIN?
-
З народження можна
-
А з якого року дають дитині SIN number?
-
Я вчу зі своєю викладачкою, поки що не ходжу на курси тут Кожного тижня по 2 години займаюсь, вже щось розумію і можу сказати, словарний запас поповнюється) коли хтось з місцевих говорить - розумію 1 слово з 5ти 🤣🤣🤣
-
Зі всього описаного, тільки три заклади чесно порадив би відвідати. Все інше тільки відоме але не смачне
-
Ще час є 😂
-
♈️ Овен 31 липня. ✨ Не приховуй того, що ти зараз відчуваєш. ♉️ Телець 31 липня. ✨ Ти прощаєш людям те, що прощати не можна. ♊️ Близнюки 31 липня. ✨ Запроси кого-небудь в кіно. Слабо? ♋️ Рак 31 липня. ✨ ХТО ДОЗВОЛИВ ТОБІ БУТИ ТАКИМ ШИКАРНИМ? ♌️ Лев 31 липня. ✨ Я СЬОГОДНІ ЗЛЮКА, А ВИ ТРУПИ. ♍️ Діва 31 липня. ✨ Іноді краще прикинутися дурником. ♎️ Терези 31 липня. ✨ Не вір всьому підряд, перевіряй. ♏️ Скорпіон 31 липня. ✨ Пам'ятай, що незамінних людей не буває. ♐️ Стрілець 31 липня. ✨ Будь сміливішим. Не бійся, що тебе не зрозуміють. ♑️ Козеріг 31 липня. ✨ Не бійся відпустити... ♒️ Водолій 31 липня. ✨ Виходь на вулицю, вистачить сидіти вдома. ♓️ Риби 31 липня. ✨ Не перевантажуй себе сьогодні, пліз. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦