Український Монреаль
-
Так і є, друзі 8й день у карантинному готелі зараз в Монреалі. По прильоту підійдіть в кіоск, де зустрічають українців і там допоможуть з цим питанням
-
ну як прибудете, зйясуеться що ви не вакцiнованнi - почнуть питать чи е у вас мiсце для карантину - вияснеться що нема. На цьому моментi нам дали готель на карантин
-
Я тут проходила Clinique de Médecine Industrielle et Préventive du Québec (C.M.I.P.Q.) +1 514-931-0801 goo.gl/maps/imPV3DAe5vGNCxA36
-
Чи треба перед цим десь заповнити щось?
-
Вам це будуть давати коли ви будете прибувати в Канаду?
-
держава мае давать, нам давала, ще багатьом давала
-
Добрий день,хтось знає сайти або групи де українцям хоть на карантин дають житло,наприклад на 2 тижні,люди або може держава?
-
добрий день, хтось користувався www.ebox.ca/ провайдером?
-
Не мало)
-
Може є в кого контакти
-
То до яких звернутись щоб хоч питання були укр.?
-
Нема такого тому що. Лікарі, які роблять огляд деякі зробили перелік питань українською, а так все англійською чи французською.
-
Щось я не знайшов ні української ні рос...🤮
-
montrealchurch.com/ Також від них. Починається за тиждень: tropinka.ca/
-
Для запису я не підкажу. Там в різних районах здається різні Commission scolaire. Тому вам треба шукати саме ваш. Якщо є поруч школа - можете зайти туди і запитати.
-
Ось всі лікарі які сертифіковані для медогляду. Там лише одна здається розмовляє українською. secure.cic.gc.ca/pp-md/pp-list.aspx?fbclid=IwAR3T1A3L8xM-H5cDM4QgaYXJrqzXiiy_WGlgrMNUWL9k9herCpSWrKYf12w
-
Напиши в особисті. Здається я знайшов навіть тут
-
Добрий вечір, скажіть, чи багато в Монреалі українців і чи є протестантські церкви? Буду вдячна
-
Доброго дня . Для підлітків у школу вакцинація нужна ?
-
Доброго дня усім! Напишіть будь ласка номера клініки для проходження медогляду де можливе спілкування на українській мові. А також для запису дитини у школу. Щиро вдячна.
29 Jan 2023, 07:13
62209/239164
18 minutes ago