Український Монреаль
-
Знаходила сайт, де можна онлайн замовити ліки, але там просять рецепт. На тому ж сайті можна замовити дзвінок з їх лікарем, щоб він виписав рецепт Може хтось користувався таким? Як це працює? Якщо в мене не було рецепту навіть українського, як по телефону переконати лікаря, що я його не найобую і дійсно приймала ці таблетки? хД
-
Та так де як із З карткою - ніяк 😝
-
О, до речі, таке питання
-
А можете підказати, як без картки це робити? 😅
-
Тиждень чекати формуляри на перевірку і відправку І до 3х тижнів - картку
-
Ну, воно ж не на даа дні це по-перше, по-друге працює навіть без наявності картки
-
Поки дочекаєшся , вже непотрібна буде)
-
1–1,5місяці
-
на зустрічі на пікніку можна спілкуватися російською?
-
Добрий день. Хто скільки чекав медичну страховку? Ramq
-
Тоді поки шо ні) дякую
-
Місце зустрічі ще оголошу
-
Це де? Онлайн?
-
Не думаю. Лише там де CUAET важливо, як RAMQ
-
Вітаю всіх новеньких
-
А підкажіть но, будь ласка, опитні)) якщо міняти ворк перміт, щоб була позначка сuaet - то потрібно новий розсилати по всіх інстанціях, де його використовували?
-
Дякую!
-
www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec/in-ukrainian
-
Ласкаво просимо до аеропорту! Уряд Квебека встановив в Монреальському міжнародному аеропорту ім. П'єра Еліота Трюдо кіоск для українців, які прибувають до Квебека. Співробітники уряду Квебека та партнерських організацій проінформують вас про доступні для вас послуги. Кіоск працює щодня з 12:00 до 23:00.
-
в аєропорту Монреаля не червоний хрест заустрічає. Там урядовий кіоск з співробітниками уряду та представники організації CSAI
29 Jan 2023, 07:13
62495/239518
about an hour ago