Український Монреаль
-
Не думаю. Лише там де CUAET важливо, як RAMQ
-
Вітаю всіх новеньких
-
А підкажіть но, будь ласка, опитні)) якщо міняти ворк перміт, щоб була позначка сuaet - то потрібно новий розсилати по всіх інстанціях, де його використовували?
-
Дякую!
-
www.quebec.ca/en/immigration/welcoming-ukrainians-to-quebec/in-ukrainian
-
Ласкаво просимо до аеропорту! Уряд Квебека встановив в Монреальському міжнародному аеропорту ім. П'єра Еліота Трюдо кіоск для українців, які прибувають до Квебека. Співробітники уряду Квебека та партнерських організацій проінформують вас про доступні для вас послуги. Кіоск працює щодня з 12:00 до 23:00.
-
в аєропорту Монреаля не червоний хрест заустрічає. Там урядовий кіоск з співробітниками уряду та представники організації CSAI
-
в аэропорту підійти в кіоск, який зустрічає украінців, отримати всю необхідну інформацію, повідомити, що вам потрібен карантинний готель і вас зкоординують
-
Якщо я знайду їх офіційний лист, то я вам вишлю, я пошукаю
-
Дякую за інформацію!
-
Писали що раніше чергував червоний хрест, а зараз їх немає, треба заздалегідь до них звертатись через електронне звернення
-
карантинний готель надають. Майте на увазі - це карантин і треба сидіти в номері всі дні, годувати будуть, раз на день випускають на 15 хв на вулицю. Резорт такий собі)
-
Треба десь реєструватись? Чи в аеропорту є організації?
-
Просто соціальне житло в Європі та Канаді це зовсім різні речі, тому такого як в Європі, в Канаді немає
-
Є таке
-
Надають, тільки туди важко попасти
-
Чула про таке в Манітобі, начебто на 2 місяці , а потім щось схоже було про Монреаль Може хочаб готель на 2 тижні карантину?
-
Ні, ніде в Канаді такого не надають
-
Та отож бо, бо питаю то отримали всі, хто з cuaet , хто без напису в вп. Дяк, здвонитиму ще😒
-
тю лол
29 Jan 2023, 07:13
62508/239672
about an hour ago