Український Монреаль
-
Тепер бачимо що ти робиш на уроках. Не вчишся а байдикуєш
-
See the link below for a complete list of museums in Quebec that have free admission every first Sunday of the month. The choice is quite large. Often, in large cities, queues form in some of these museums on such days, in others there is a need for advance reservation, and somewhere there is no hype at all. www.google.com/maps/d/u/1/viewer?ll=47.386063430073136%2C-74.44596230390626&z=5&mid=1kikvK8ZfA6YZ98v_8kQkFI0CqXyDGnSz
-
Ти часом сі не скув?
-
з Туреччини до Канади цікавить
-
а до Канади?
-
В кого були проблеми до Канади, ті пари привезли свої пробеми і сюди. Краще розійтись ніж битися.
-
Дякую)
-
Шановні, щойно мені дзвонив друг поліцай. Каже що десь в Монреалі з новоприбулих був випадок на вихідних що хтось десь підняв руку на жінку. Також, мені просто підказав що треба просто всім нагадати що тут закони відрізняються від України. -ні на кого руки навіть не думайте підняти; -на дітей…всім чатом засудимо; -алкоголь за кермом: ні. Ви не герої. -ніяких хабарів. Поліція не буде ризикувати роботою за бідних пару соток долл. -перелистайте закони. Не соромте нашу націю.
-
Такі які Вам знадобляться ) перехідник на розетку в першу чергу, аптечку)
-
Так, сьогодні їду Київ - Львів)
-
Привіт ,порадьте хто вже виїхав до Канади ,які речі першої необхідності треба взяти з собою?
-
здавати будете в Україні ?
-
Ну хочь одним листом меньше ) дякую , за інфу , вдалої здачі біометрії)
-
Ну і я написав в кризову на всяк випадок, вони відповіли мов так, добре, термінів не має для українців, як зможете)
-
Я буду завтра сдавати, хоча біометрік леттер отримав 10 травня
-
дякую
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/biometrics.html
-
я перепрошую , ви не перша людина яка це каже , проте ми хвилюемось а самі таку інфу не знайшли , якщо вам не важко можете дати лінк ?
-
30 днів відмінили на сдачу біометрії для українців, це є на офіційному сайті.
-
Добрий день підкажіть будласка хтось заповнював форму на відстрочку здачі біометрії , бо після заповнення там пишуть що потрібно здати біометрію протягом 30 днів . на разі ми розуміємо ще невстигаємо
29 Jan 2023, 07:13
62838/238837
about 2 hours ago