Український Монреаль
-
Привіт, скажіть, будь ласка, чи карантин є обов’язковим ?
-
Добре. А що ви писали у декларації в пункті де спрашують скільки днів Ви будете находиться в Канаді?
-
♈️ Овен 23 липня. ✨ Як зрозуміти, що це найкращий період твого життя? (Спойлер: точно не цей) ♉️ Телець 23 липня. ✨ Спробуй пожити для себе (а інше не пробуй). ♊️ Близнюки 23 липня. ✨ Краще сиди вдома, хоч день без косяків. ♋️ Рак 23 липня. ✨ Твоє серце в небезпеці, Ватсон схвалює. ♌️ Лев 23 липня. ✨ Ти думаєш, тобі пощастило? Тобі повезло! ♍️ Діва 23 липня. ✨ Навколо тебе одні барани, чисти оточення. ♎️ Терези 23 липня. ✨ Порадуй себе чим-небудь хорошим. ♏️ Скорпіон 23 липня. ✨ Скорпіон + вигадувати = самознищення. ♐️ Стрілець 23 липня. ✨ Вмикай сексуальність і вирішуй проблеми. ♑️ Козеріг 23 липня. ✨ Гаряча субота намічається, тобі сподобається. ♒️ Водолій 23 липня. ✨ Стрілець без тебе не впорається, рятуй. ♓️ Риби 23 липня. ✨ Використовуй час з користю, відпочинеш потім. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
Всім привіт! 171 Rue Saint-Paul E (Baker’s restaurant) Хто буде гуляти по олд порту - заходіть, я там працюю. Зверху розвішані сині і жовті прапори, досить символічно)
-
Дякую
-
Я перший раз як побачила в меню , аж трохи не зрозуміла
-
А тут по знаменитим тільки Путіна 😅
-
Якщо про знамениті страви….краще йти там де туристів нема. Якість краща
-
Значить я не в тих місцях була
-
Спірне питання