Український Монреаль
-
Офіційно це буде робота на агенцію, бо саме вона виплачує гроші щотижня.
-
Привіт. Хто знає сайти де можна підсилитися 1-2 місяці до Українців
-
А цей досвід він офіційний? Потім казати що в тебе 12-24 місяця стажу роботи?
-
так, і ще момент що на усіляких складах працює дуже багато людей, кожен день приходить хтось новий і кожен день хтось звільняється, тому компанія не хоче підписувати контракти і розірвувати їх кожен день, тому так, згоден. агенства це топ тема для тих хто тільки приїхав і шукає терміново роботу з +- нормальною оплатою
-
Не найкраще в місті, але роботу має. Думаю що всі приблизно однаково працюють. Хочу новоприбулим про це пояснити. Не кожний роботодавець хоче винаймати людей напрямую. Тому що вони бояться профспілок, мають пік навантаження сезонний та інші причини. Тому деколи робота напряму у конкретного роботодавця може бути закрита, а через агенцію вона є.
-
Я теж агенцію пропоную, яка дає роботу. Приблизно так само - C$20
-
Доброго дня! Можливо ви знаєте. Буде мітинг на вихідних на підтримку України?
-
І якщо когось занесе в цю клініку, то відразу подивіться навкруги будинки з об'явами A LOUER - там нормальна оренда, мешкав в тому районі і все подобалось
-
а тут ви проходите обстеження повне і в будь-якому випадку вас проконсультують по результатам
-
На обов'язковому беруть тільки аналізи, флюрографію і вам про результати повідомляють тільки якщо щось не так
-
Рецепти, отримати консультацію, отримати направлення до конкретного лікаря (якщо потрібно)