Український Монреаль
-
Тут
-
Аж плакати захотілось. Маю дві вищі, купу сертифікатів, до початку війни вчився в науково-дослідницькому інституті судових експертиз, маю загалом в 31 рік 10 років профільного стажу, проводив профільні семінари, а тут навіть роботу водієм не можу знайти.
-
У вас є помітка CUAET на ворк перміті? Чула що є люди, кому затупили в аеропорті і не поставили її.
-
Вітання новеньким
-
Дякую❤️
-
І ще питання по коректному фасуванні: в зелений- без пакетів або в прозорому викидаємо сміття яке на переробку, а все інше- в чорний в чорних сміттєвих пакетах?
-
Всім привіт) підкажіть де можно замовити вуличні баки для сміття? Зелений та чорний(темно сірий)
-
Всім привіт! Я Ксенія, професійний танцор, та сертифікований йога інструктор Yoga Alliance International в 2013 році. На мою думку, фізична практика та контакт зі своїм тілом є невід‘ємною частиною здорових відносин з собою та з зовнішнім світом. Я запрошую всіх бажаючих приєднатись до суботньої практики йоги у парку Jarry #монреаль це недалеко від метро • Jarry • Jean Talon • Station du Parc. Зустрічаємось об 11 годині, поряд з фонтаном (він у парку один). Починаємо займатись об 11:15 і десь годинку точно гарно потягнемось. З собою обов`язково свій йога мат, зручну одежу, якщо потрібно - водичку. Практика безкоштовна, донейшн за бажанням. Це чудова можливість відчути своє тіло, познайомитись з новими людьми та гарно почати новий день. Якщо у вас залишились питання, будь ласка пишіть. Зустріч може бути скореговано відносно погодних умов. Всім дзен
-
Дякую