Український Монреаль
-
А англійською не доводилось спілкуватись?
-
4660 Blvd. Samson, Laval, QC H7W 2H4 адрес сто, де була. Наші )
-
(Відчуваю, що зараз хтось почне збирати валізи. Або розбирати, якщо ще і досі в Європі)
-
В них досить просто (я про іншого, місцевого лікаря пишу). Якщо дитина перелякана, а дантист поспішає, то "газує" її оксидом азоту і лікар спокійно робить свою справу, а батьки з переляком дивляться на те, як з дитини зробили нa кілька хвилин веселого клоуна! 🤡😱
-
Ця организація чергує: centrecsai.org/les-services-offerts-par-le-csai-aux-ressortissants-ukrainiens/
-
Привіт друзі . Хто знає чи в аеропорті є волонтери? Цікавить житло як де шукати дяку.
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, є у кого знайомі українці на СТО в Монреалі? Треба масло в авто поміняти. Дякую.
-
Та мабуть. Але reality трохи інше. Проблемою буде: 1) Записатися, щоб тебе прийняли; 2) Звикнути, що воно тут коштує в 5-10 разів дорожче. Я привів тут людину до стоматолога (вибачай, якщо читаєш). Попросив, щоб прийняли раніше, бо там на місяць-два все забите. В результаті мене секретарка пізніше просила знайти цю людину, бо телефон не відповідав, а людина (як з'ясувалось) відмовилась йти, бо вважає що це дуже дорого. Тому зараз думаю, чи радити цього лікаря? Ціни тут приблизно однакові у всіх, існує fee schedule для всіх лікарів. No hard feelings, Н. і М., я просто ваш приклад описав зараз. Я дуже добре розумію, що після України місцева стоматологія - це щось страшне і дороге.
-
У місцевих стоматологів ліцензія загальна. (щодо "дитячого")
-
І мені треба 🙏
-
Харків'янин пропонував закарпатським прикордонникам хабар у рублях