Український Монреаль
-
Та мабуть. Але reality трохи інше. Проблемою буде: 1) Записатися, щоб тебе прийняли; 2) Звикнути, що воно тут коштує в 5-10 разів дорожче. Я привів тут людину до стоматолога (вибачай, якщо читаєш). Попросив, щоб прийняли раніше, бо там на місяць-два все забите. В результаті мене секретарка пізніше просила знайти цю людину, бо телефон не відповідав, а людина (як з'ясувалось) відмовилась йти, бо вважає що це дуже дорого. Тому зараз думаю, чи радити цього лікаря? Ціни тут приблизно однакові у всіх, існує fee schedule для всіх лікарів. No hard feelings, Н. і М., я просто ваш приклад описав зараз. Я дуже добре розумію, що після України місцева стоматологія - це щось страшне і дороге.
-
У місцевих стоматологів ліцензія загальна. (щодо "дитячого")
-
І мені треба 🙏
-
Харків'янин пропонував закарпатським прикордонникам хабар у рублях
-
Ну не знаю) я думала у Канаді скрізь сама англійська, тільки в нас тут ще осередок французської, а воно он як
-
Навіщо далеко їхати? Канаваке.
-
А вона що думала там побачити?🤣😅
-
(Це був ліричний відступ, тікаю далі працювати ахаха)
-
Французська то по ходу фігня, прикиньте оті єрогліфи вчити
-
Слухайте, у мене зараз подруга у Нунавуті, каже у них дорожні знаки ще мовою перших людей дубльовані
-
хлопчики та дівчата як там онлайн на французіон записатись, що йім там треба
-
В село, де я живу, але зараз не там, прицшла гуманітарка. На мене також, бо ми багатожітна родина. Мама працює в будинку пристарілих там. І мама попросила те, що призначено мені(бо видавали під підпис і головиха знає, що я виїхала) віддати на їх будинок. На що та сказала... Якщо вистачить, то дам. За словами секретаря тої головихи, пів машини не розібрали, і воно все щезло у невідомому напрямку... А ніхто слова не скаже, бо бояться втратити свої робочі місця, і так вже багато позвільняла(((
-
Karine
-
треба на зиму заплітатись, щоб тепліше було
-
Кааайф, яка краса
-
Добре, дякую з пояснення!