Український Монреаль
-
Навіщо далеко їхати? Канаваке.
-
А вона що думала там побачити?🤣😅
-
(Це був ліричний відступ, тікаю далі працювати ахаха)
-
Французська то по ходу фігня, прикиньте оті єрогліфи вчити
-
Слухайте, у мене зараз подруга у Нунавуті, каже у них дорожні знаки ще мовою перших людей дубльовані
-
хлопчики та дівчата як там онлайн на французіон записатись, що йім там треба
-
В село, де я живу, але зараз не там, прицшла гуманітарка. На мене також, бо ми багатожітна родина. Мама працює в будинку пристарілих там. І мама попросила те, що призначено мені(бо видавали під підпис і головиха знає, що я виїхала) віддати на їх будинок. На що та сказала... Якщо вистачить, то дам. За словами секретаря тої головихи, пів машини не розібрали, і воно все щезло у невідомому напрямку... А ніхто слова не скаже, бо бояться втратити свої робочі місця, і так вже багато позвільняла(((
-
Karine
-
треба на зиму заплітатись, щоб тепліше було
-
Кааайф, яка краса
-
Добре, дякую з пояснення!
-
www.youtube.com/watch?v=WeYsTmIzjkw
-
Всі види плетінь: коси, зізі, кудрі. Зміна образу, довжини і кольору волосся без шкоди для нього! Зручно і практично: можна забути про укладки, стрижки, фарбування і постійне миття голови. І додає +100 до впевненості. Стаж 4 роки, +-100 клієнтів. Вже є перші клієнти в Монреалі. Роботи можна подивитися за посиланням: instagram.com/t_voya_kosa?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Як варіант, можна спробувати подзвонити до аеропорту, запитати за лаундж зону. Можливо за доплату нададуть. Але по суті ви в Монреалі будете отримувати ворк перміт. Я свій чекала приблизно 3 години. Потім поки ви доїдете до готелю і тд. Не знаю чи вартує того. Там де отримувати ворк перміт зона з диванчиками. Перепочинете трохи. Бо багато хто очікував лежачи/напівлежачи. Вам вирішувати. Але точно будете в безпеці, працівники аеропорту дуже привітні. Коли я виходила з аеропорту, ніяких волонтерів не бачила бо було пізно. Можливо там є якась кімната волонтерська, де можна перепочити. Ви ж транзитним рейсом. Тобто у вас на руках тільки ручна поклажа. Вже буде легше.
-
Дівчинка 15 років, я теж думаю, що вона дитина, а вона каже, доросла)))
-
Дякую, щось знайдемо🙏🏼😁