Український Монреаль
-
Так може вже є такі люди які розгадали його чи мають якісь міркування на цю думку )
-
Не знаю))
-
Якщо розгадаєш ребус то штраф не отримаєш)
-
Згоден , але знаки же якось діють
-
Там нема нічних рейсів, тільки у 5 вечора, брати там готель на ніч напевно теж не дешево
-
Це особливий вид садизму
-
Можете їхати сьогодні у ночі))
-
BlaBlaCar працює в Канаді?
-
Там виїзд у 8.30, а нам вже потрібно бути у Оттаві у цей час(
-
tourexpress.ca
-
Добрий день. Можливо хтось їде завтра рано в ранці в Оттаву? Ми би оплатили вартісь палива, нас троє. Бути в Оттаві потрібно у 8.30 ранку. Або може підкажете як найдешевше туди добратись? Поїзд 200 дол за трьо, якось не дешево…
-
Добрий день! Хто допоможе розібратися з парковками. Як діють знаки парковки ?
-
Привіт, можливо хтось має знайомих у Галіфаксі, які б могли допомогти на перший час з пошуком житла, дякую!
-
Всем привет , подскажите пожалуйста , я и двое моих детей собираемся в Монреаль , какой район всё-таки безопаснее для нас ? И может есть где-то сайт где можно уже искать работу перед приездом , чтоб приехать и сразу на работу .
-
Вітаю, поділіться досвідом щодо оплати консульського збір у розмірі 53 кан дол. (За виготовлення паспорту дитині) і чи можна його оплатити з додатка, або іншим чином прямо в Посольстві? (Сплата консульського збору проводиться за допомогою Money Order чи Bank Draft з отримувачем Embassy of Ukraine). Дякую
-
Дякую
-
Де тут пляж?
-
Трохи вас ввели в оману😀 Ось такі обмеження наразі у Приваті. Тобто можна і з грн, і з валютної картки.
-
wise.com/
-
А Wise, Треба скачати цю програму чи що це взагалі таке, я ніколи не користувалась тим
29 Jan 2023, 07:13
63604/236412
about 2 hours ago