Український Монреаль
-
ти тут будеш бiльше вiддавать, дуже багато всього це +20% к прайсу, та 20% з зарплати
-
Окрім квебека я ніде більше не бачив селф емплойд іміграціі. І то по квебеку як я чув - є трабли з тим. Якщо я помиляюсь і є якась 100% програма для бажаючих відкрити умовно свою крамничку тут - розкажіть будь ласка. Бо реально цікаво. А що до того що не любить- то порівнюючи кількість програм для бізнес іміграціі і для експатів - висновки самі напрошуються
-
Раніше, коли була вимога дати державі гроші без процентів на 5 років, спритний HSBC банк надавав китайцям послугу, де вони брали з людей відсотки за 5 років, а самі вносили державі на ім'я цієї людини потрібну суму (deposit). Держава на це подивилася і нафіг закрила цю програму, бо схема була стовідсотково легальнoю. Внесли гроші? Внесли. На 5 років? На 5 років. На тобі карту резидента за це! 谢谢
-
20-30% це квiточки)))
-
Ну то до того, що Канада не любить бізнесменів. Відповідь - любить. Ви мене запитували до чого те, що хтось абюзить систему - от вам і відповідь. Свого часу спритники маючи 100-200 тисяч відкривали фіктивні компанії і робили іміграцію на справді не ведучи ніякий бізнес, з часом, щоб такі схеми повідрізати - ускладнили вимоги.
-
я там жив, там цiни зломанi а не податки, але податок включений у цiну. щоб сплачували турiсти - хитра схема
-
І що каже? Це який кантон?
-
Звідки така інфа? Навпаки там норм як для Європи