Український Монреаль
-
Теж саме казали і мені
-
Мій поінт був, шо ви ж пишете, шо вже знаєте англійську. То в інших провінціях вам не тре іти на мовні курси за 200cad в тиждень. Приїжджаєте, находите підходящу роботу для ПР і працюєте... Але тут дивіться самі, порахуйте бюджет, шанси і строки ПР і т. д.
-
У мене була французська на рівні В2 десь. Довго не практикував. Зараз (заміряв по усіляким тестам в інеті) я десь на рівні А2. Типу не зовсім дебіл але і для життя ще не ок. Ось думаю що та як мені ото робити. Прочитав і про біл96 і про сепаратизм і про програми як тут залишатися. Та найбільше що вплинуло, що роботу швидко тут знайшов
-
Ну, ви собі перевірте, ми не хотіли ходити на курси, бо займають дуже багато часу, а стипендія маленька. Якщо вам ок такий варіант - тоді та.
-
Якщо ніхто не скаржився ніхто не буде перевіряти якою ви мовою говорите.
-
Мені сказали, що в Монреаль, після курсів французької здаєш тест і тоді не треба вже буде потім для PR нічого здавати з мови, не знаю звісно чи правда це, так нашим знайомим там пояснили
-
Ше не вирішив. Або Атлантика, або Альберта, або Онтаріо (але не Торонто) . Цілюся, щоб получити ПР. В перших двох для моєї професії має бути легше.
-
Я не захищаю. Я намагаюсь розібратися
-
Ну так ви так захищаєте, ніби тут всі їдуть в міжнародні компанії працювати) Та, там є виключення, але побачим, шо з того вийде
-
Кули їдете якщо не секрет
-
Так тут добре, але все таки раджу почитати про Bill 96 і про отримання перманентного резидентва. Я із-за того їду звідси після майже року тут. Але переконувати не буду, просто попередив :)
-
Може я не там і не так щось читав
-
Ось по компаніям як я побачив залежить від продукта. Якщо компанія міжнародну діяльність робить і має англійську то наче норм, хіба ні?
-
Вже вийшов апдейт був на рахунок строків
-
Так, поки ви новоприбулий, то пів року норм. Але якшо ви хочете працювати - то в компанії ж інші вимоги...
-
Якшо в компанії більше 25 працівників, чи якось так, то всі розмови мають бути французькою. Як людина без французької буде тут працювати? Друге: майже всі держ послуги крім медичних вроді будуть надаватися тільки по французьки. Якось так, почитайте детальніше самі
-
Прост те що я прочитав- то типу поки ти новоприбулий англ норм. Та і багатотхто не шаре як його впроваджувати
-
Так а що страшного саме у біл 96?
-
Дякую за відповідь. Ми взагалі розглядали Манітобу Вінніпег і планували їхати туди, потім прочитали, що місто дуже кримінальне, багато поганих районів, наркоманів, і що взагалі якщо англ гарна, то туди краще не їхати, не так багато можливостей і оплата не висока. Чому думаємо за Монреаль, знайомі нашої подруги зараз там, їм все подобається, її чоловік знайшов роботу на 4ий день без знання англ чи французької 25$ за год + там допомога новоприбулим українцям з готелем. Ми зараз розгублені, як обрати провінцію і куди їхати.
-
Якщо в вас є англійська, то я би радив будь яку іншу провінцію. Зараз роботу ви тут знайдете, але почитацте про Bill 96. Якщо ви ще скажете чому аи хочете в Квебек, то може по тис критеріям ше шось підкажем
29 Jan 2023, 07:13
63855/239815
about 6 hours ago