Український Монреаль
-
Вчися. Хоча, ні. Влаштуєш нам шоу танців.
-
Десь всередині свята виступати будете, ближче до салютів.
-
Не особо) точніше я роблю і те і те, дуже енергійно, але не дуже вдало бухахха
-
А танцювати вмієш?
-
Я боюсь що як я їм заспіваю, то мене погонять в шию 😂 цим талантом Господь мене не нагородив
-
🤖updating memory...
-
Українські оселі біля Монреалю. Якщо ви чемні, розмовляєте українською, співаєте "Червону Калину", хочете зайти до каплички в лісі і помолитися за нашу неньку-Україну зранку у неділю, то оце наші "криївки": "Батурин" goo.gl/maps/x17sWkKRKF5heUit9 "Верховина" goo.gl/maps/sMR9BXHgrWyYsZYWA "Україна" goo.gl/maps/tag2tbMJZEaYdTdn6 "Святої Софії" goo.gl/maps/gbRAHgPDHknZYikCA
-
Я спочатку про наш Батурин і подумала😂
-
0936458201 , 5143767702 український лікар .
-
На Google maps набирайте rue Baturyn, Quebec і буде показувати саме цю оселю. Там декілька родин постійно мешкають. Це одна з чотирьох українських "осель" навкруги Монреалю. Три з них на півночі, біля Cherstey, а одна, саме цей "Батурин", на схід, ближче до Шербруку.
-
Пробувала подаватись на виплату від Квебеку, але мене завернули) Бо вказала на їх думку “забагато грошей”. На одну мене без дітей у мене мало б лишитись десь 900 долларів загалом, і лише тоді я би мала право на отримання цієї допомоги. Тобто, вона розрахована як дійсно “last-resort financial assistance”.
-
подавайтеся на всі якщо вони вважатимуть що ви не еліджібл, ваш запрос просто реджектнуть і все загалом федеральні та провінційні виплати це дві різні кухні і вони не взаємовиключаючі