Український Монреаль
-
Я спочатку про наш Батурин і подумала😂
-
0936458201 , 5143767702 український лікар .
-
На Google maps набирайте rue Baturyn, Quebec і буде показувати саме цю оселю. Там декілька родин постійно мешкають. Це одна з чотирьох українських "осель" навкруги Монреалю. Три з них на півночі, біля Cherstey, а одна, саме цей "Батурин", на схід, ближче до Шербруку.
-
Пробувала подаватись на виплату від Квебеку, але мене завернули) Бо вказала на їх думку “забагато грошей”. На одну мене без дітей у мене мало б лишитись десь 900 долларів загалом, і лише тоді я би мала право на отримання цієї допомоги. Тобто, вона розрахована як дійсно “last-resort financial assistance”.
-
подавайтеся на всі якщо вони вважатимуть що ви не еліджібл, ваш запрос просто реджектнуть і все загалом федеральні та провінційні виплати це дві різні кухні і вони не взаємовиключаючі
-
краще не зловживать, працi тут багато у квебеку, нашо воно вам на 10 виплат садитись?
-
Дуже вдячна) дякую
-
Ми взяли авто в дилера з такими ж вхідними даними як у вас
-
Всім привіт. Хто володіє інформацією щодо кредиту на автомобіль на період в один рік (на 12+ місяців). Для новоприбулих кредитної історії немає, але є офіційне працевлаштування та прописка відповідно. Можливо, як варіант, з якимось початковим 20% внеском. Хто володіє якоюсь інформацією, буду вдячний.