Український Монреаль
-
Ні, я приїхав сюди раніше і в мене не було вибору. Офер був тільки сюди. Найперша проблема - проблеми інтеграції в дитини. Їй прийшлося вчити дві нові мови, то набагато складніше, їй тяжко в садку. Друге - в жінки можуть бути проблеми на роботі, бо вони вже час від часу переходять на французьку, хоча то міжнародна компанія. Третє: маючи +- нормальну англійську і досвід роботи в Канаді мені набагато легше буде отримати ПР в інших провінціях... Бо французької в мене немає.. Отакі мотиви. А так, якби я не знав ніяких мов, то мені би було все одно яку мову вчити і я би тут залишався. Або якби не стояло питання отримати ПР
-
вчора ходила з мамою до клініки яка поряд з нами(маленька частна) , видаляли один зуб мамі, і того вийшло 311 доларів( консультація доктора+рентген+ анестезія+ операційне втручання(прийшлось розрізати десну)+ну і саме tooth removing. Виписав їй обезболююче та антибіотики(страховка все покрила). Сьогодні почуває себе добре. Якщо хочете дам адрес. Але одразу попереджаю, частні клініки тут не такі як в Київі(якщо ви з Києва чи іншого великого міста). Естетичний шок після України буде сильний(не всі клініки паряться щодо естетичного вигляда самої клініки🤷🏻♀️)
-
може чоловiк часу не мае. Може для когось канада це не кiнцева зупинка)
-